Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kiwi“ klube – muzikos užtaisas iš šventos žemės

Balandžio 24d. šiltas vėjo gūsis atpūs į uostamiestį melodingą techno house ritmą, teigiama išplatintame pranešime spaudai. Savaitgalį KIWI pristato šviežią talentą iš Izraelio – Guy J. Svečią sutiks ir kompaniją palaikys„Kiwi“ rezidentai: Uncle Roll ir Manchini.
Guy J
Guy J / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 „Kiwi“

Jaunas, tačiau daug žadantis

Tokios kalbos sklando dj gretose. Ir tai nestebina, kai  jaunojo menininko kūrinius groja ir propaguoja tokio garso žvaigždės: Sasha ar John Digweed. Jaunasis kūrėjas savo muzikinę istoriją pradėjo būdamas vos penkiolikos. Guy J kūrybą įtakojo tokie grandai kaip James Holden, Guy Gerber, James Zabiela ir kt. Šiandien jis – Bedrock įrašų kompanijos naujakurys ir pripažinimą pelnęs atlikėjas.

Pirmasis Guy J albumas, pavadinimu „Esperanza“, nutūpė į klausytojų gretas su nepriekaištingai paruoštais kūriniais ir sunkiasvoriu užnugariu. „Aš visada svajojau išgirsti, kai toks garsus DJ kaip John Digweed, gros mano kūrinius. Man vis dar kelia šiurpą išgirdus jį tai darant. Tai ne bet kas, tai didžiausias apdovanojimas man.“ – šiandien prisipažįsta balandžio mėnesio E„Kiwi“ vinis.

Pakeliui naujas albumas, kuris pasak Guy J bus brandesnis: „Aš išmokau ir sužinojau daug daugiau apie muziką. Patobulėjau ir atradau save kaip kūrėją. Nors esu patenkintas pirmuoju albumu, tačiau šiame atsispindės viskas ką aš sugebu dabar.“

Unikalus ir savitas garsas

Šeštadienį uostamiesčio muzikos tvirtovę kaustys minimal, progressive, electro ir techno house garsai, paskaninti saldžia melodija. Unikalus garsas, išsiskiriantis šilta, tačiau galinga visuma, užvaldys „Kiwi“ ir suteiks euforiją.   „Daugiau melodijos, vokalo  ir kiekvienas kūrinys bus neužmirštamas“ – tvirtina Guy J.

Gyvi pasirodymai, tik paties kūrybos vaisiai šokių aikštelėje – štai kuo šiandien stebina ir žavi šis naujas atradimas. Visiems pažįstami singlai: „Lamour“, „Shaman“, „Pleasurety“ ar „Geko“. Remiksai, tokių atlikėjų kaip: Bent, Eric Prydz, Sasha, Tiga ir kt.. Renginiai, į kuriuos aktyviai ir dažnai yra kviečiamas Guy J: Global Gathering, Creamfields ir pan. Visa tai ir dar daugiau, puikiausiai įrodo, kad savaitgalį, KIWI pultą valdys –  profesionalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius