Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdiečiai interjero dizaino mokysis vienas kito namuose

KKKC Meno kiemas kartu su architektu Vytautu Alšausku nuo vasario 18 dienos klaipėdiečius, neabejingus savo gyvenamajai erdvei ir ieškančius netradicinių išeičių, kviečia į užsiėmimus „Interjero pradžiamokslis: virtuvės funkcija ir estetika“, vyksiančius kiekvieno iš dalyvių namuose.
Klaipėdiečiai kviečiami į interjero pradžiamokslio kursus.
Klaipėdiečiai kviečiami į interjero pradžiamokslio kursus. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Kai lapkričio mėnesį KKKC Meno kiemas kartu su architektu Vytautu Alšausku klaipėdiečiams surengė pirmuosius netradicinės formos interjero pradžiamokslio užsiėmimus, kūrybinių dirbtuvių pasisekimas buvo toks didelis, kad daugeliui norinčiųjų jose tiesiog nebeliko vietos. Užsiėmimų rengėjai jiems pažadėjo kūrybines dirbtuves pakartoti.

Atėjo metas tesėti pažadus. Nuo vasario 18 d. penkis ketvirtadienius iš eilės architektas V. Alšauskas vėl dalinsis savo patirtimi, kaip reikėtų įsirengti mažos kvadratūros virtuvę, kad ji būtų ne tik jauki, bet ir patogi bei funkcionali. Pirmos paskaitos metu kursų lektorius dalyvius kvies į savo namus ir pademonstruos bei išanalizuos mažos kvadratūros (26 kv. m) bute esančioje virtuvėje kūrybingai įgyvendintus sprendimus – nuo pagrindinių funkcijų iki estetinių detalių, pasakos apie šios virtuvės kūrimo procesą.

Kitos kūrybinių dirbtuvių paskaitos persikels paeiliui į kiekvieno iš dalyvių namus. Tai itin aktualu tiems, kurie nežino esminių principų, kaip suvaldyti mažos virtuvės erdvę. Į jūsų būstą atėjęs architektas kartu su grupe bendrų interesų vienijamų žmonių, praktiškai viską apžiūrėję ir „pačiupinėję“, čia ir dabar generuos idėjas, kaip įrengti virtuvę pagal jūsų poreikius, aptars svarbiausius ergonominius parametrus, kuriais reikia vadovautis, kad šioje itin svarbioje namų erdvėje visavertiškai veiktų visos šeimininkams reikalingos funkcijos. Bus kalbama ir apie estetinių sprendimų galimybes bei jų įtaką virtuvės funkcionalumui.

Nerijaus Jankausko nuotr./Klaipėdiečiai kviečiami į interjero pradžiamokslio kursus.
Nerijaus Jankausko nuotr./Klaipėdiečiai kviečiami į interjero pradžiamokslio kursus.

Kad šie susitikimai su architektu vyksta neatmestinai, liudija ir vieno iš rudenį vykusių dirbtuvių dalyvių laiškas: „Kursai lūkesčius atitiko ir viršijo. Vytautas noriai dalijosi žiniomis ne tik apie virtuvės planavimą, bet ir patalpų, funkcinių zonų išdėstymo principus. Nesistengė greičiau užbaigti paskaitos, o kaip tik ragino užduoti kuo daugiau klausimų ir suteikė vertingų žinių apie mūsų buto techninius ypatumus. Šiuo metu įsirenginėjam naują butą ir stengiamės panaudoti kursų metu iš Vytauto gautas žinias.“

Vasario 18 – kovo 17 (ketvirtadieniais) 18.00–19.30 val. Interjero pradžiamokslis: virtuvės funkcija ir estetika (užsiėmimai  su architektu – dalyvių namuose), lektorius architektas Vytautas Alšauskas.

Užsiėmimai mokami, dalyvių skaičius labai ribotas (iki 5 asmenų). Būtina registracija el. paštu: inga@kkkc.lt, tel. 8 618 14506.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius