Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos pramonininkai kviečia puošti M.Mažvydo alėjos suolelius

Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) tęsia M.Mažvydo alėjos suoliukų atnaujinimo darbus ir skelbia antrąjį idėjų konkursą, kurio nugalėtojams atiteks piniginiai prizai.
Neseniai čia įsitaisė ir Svajoklis
Praėjusiais metais vieną M.Mažvydo alėjos suoliuką papuošė Svajoklio skulptūra / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Klaipėda

Dar vieną konkurso prireikė todėl, kad daugelis palankiai komisijos įvertintų projektų surado globėjus ir 8 iš jų šiandien jau puošia alėją. Be to, eilėje laukia keletas potencialių rėmėjų, kurie norėtų prisidėti prie projekto ir pageidauja naujų idėjų.

Dalyvauti konkurse kviečiami miesto kūrybinės bendruomenės atstovai – turintys patirties ir pradedantys dailininkai, architektai, dizaineriai. 

Idėjų konkurso nugalėtojai pasidalins KPA skirtą 5000 Lt  prizinį fondą. 

Idėjoms, kurias palankiai įvertintins komisija, bus ieškoma rėmėjų. Įgyvendinti projektus turės galimybę ir patys idėjų autoriai.    

„Džiaugiamės, kad projektas įsibėgėjo. Nuo pirmojo konkurso praėjo pusantrų metų ir šiandien alėja keičiasi – turime 29 papuoštus suoliukus. Klaipėdiečiai jau spėjo įvertinti menininkų ir verslininkų pastangomis sukurtus darbus. Tikiuosi, kad dar vienas konkursas pateiks ne vieną staigmeną“, – sako KPA prezidentas Rimantas Taraškevičius.

Konkursui pateikti darbai bus vertinami už originalumą ir atraktyvumą, kaip idėja atliepia Klaipėdos miesto charakterį, jo tradicijas ir šiandienos gyvenimą. Meninis objektas turėtų būti ilgaamžis, ne didesnis nei 60 cm aukščio nuo suoliuko paviršiaus, suoliuko viršutinė plokštuma padengta kietmedžiu, numatyta vieta mecenato vardinei lentelei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius