Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur švęsti Naujuosius metus?

Tik nesakykite, kad, kaip ir kasmet, vėl nežinote, kur švęsti Naujųjų metų pradžią ir palydėti senuosius? Kad ir kaip būtų, juk praūžus Kalėdų šurmuliui su naujomis ir senomis viltimis norisi šauniai sutikti naują pradžią.
Lauksite ar nelauksite, švęsite ar ne – Naujieji vis vien ateis. Svarbiausia pasitikite juos su šypsena.
Lauksite ar nelauksite, švęsite ar ne – Naujieji vis tiek ateis. Svarbiausia – pasitikite juos su šypsena. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Temos: 1 Naujieji metai

Net jei nesate iš tų, kurie, atsidavę spontaniškumui, viską sprendžia paskutinę minutę ir jau esate savo šventę kruopščiai suplanavę, vis tiek paganykite akis. Kas žino, gal šie pasiūlymai privers Jus apsigalvoti.

Štai bene visi didieji paskutinės 2008 metų nakties ir vakaro planai, kuriuos įgyvendinti galite neperžengę Lietuvos sienų.

Norintiems rimties ir estetikos

Miroslavo Kultyševo, vieno sensacingiausių jaunosios kartos pianistų, rečitalis Klaipėdos koncertų salėje.

Valstybinis Vilniaus mažasis teatras kviečia į Metų koncertą, kuriame išvysite šėlstančias teatro širdis – Josifą Baliukevič, Daumantą Ciunį, Tadą Gryną, Paulių Ignatavičių, Tomą Kliuką, Iriną Lavrinovič, Indrę Patkauskaitę, Miglę Polikevičiūtę, Tomą Rinkūną, Agnę Šataitę, Tomą Vaškevičiūtę. Režisierius – Tomas Stirna.

Naujametis koncertas Šv.Kotrynos bažnyčioje „O buvo taip...“. Šventinis šurmulys, gera nuotaika ir humoras, originali programa, netradiciniai sprendimai, prognozės ateinantiems metams iš šampano burbuliukų… Dalyvauja Vilniaus m. savivaldybės Šv.Kristoforo kamerinis orkestras.

Naujametis koncertas Vilniaus rotušėje „... nuo A. Šabaniausko iki mūsų dienų“. Dalyvauja: Virgilijus Noreika, Gintarė Skerytė, Dainius Puišys; Instrumentalistai: Povilas Jaraminas, Jaroslavas Cechanovičius, Zigmas Žukas, Darius Rudis; pramoginių šokių pora Katerina Voropaj, Vadimas Šuško.

Ypatingas koncertas Vilniaus kongresų rūmuose, skirtas Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro dvidešimtajam gimtadieniui. Jubiliejiniame koncerte dalyvauja gausus būrys pasaulio klasikinės muzikos žvaigždžių, dirigentas – Gintaras Rinkevičius.

Naujametis R. ir Z. Ibelhauptų koncertas Vilniuje, naujoje kultūros renginių  erdvėje – „Piano.lt“ fortepijonų salone, įsikūrusiame seniausio Lietuvoje buvusio Pranciškonų vienuolyno patalpose. Taip pat koncertuos operos solistė Laima Jonutytė bei Dainius Puišys.

Negalima nepastebėti – muzikinis spektaklis „Išėjau aš stotin“ Keistuolių teatre, Vilniuje. Kaip sako spektaklio režisierius Vytautas V.Lansbergis, tai yra „detektyvinis žiaurių romansų spektaklis“, kuriame dera viskas: meilė ir mirtis, juokas ir ašaros, diena ir naktis, baimė ir drąsa, žemė ir dangus. 

Premjera Kauno muzikiniame teatre – miuziklas „Privataus seklio istorija“. Įdomu tai, kad miuzikle akustiniai instrumentai bus derinami su elektrinėmis gitaromis bei sintezatoriais, streetdance, hiphopo, breiko elementai šalia „jazz“ ir „clasic“ šokio stilių, o viso šio teatro priešakyje – „FU studija“.

Viešbutyje „Le Méridien Vilnius" trykš spalvų, judesio ir muzikos kaleidoskopas su šiuolaikinio baleto grupe „Bize Lizu” iš Sankt Peterburgo. Taip pat koncertuos Vladas Kovaliovas ir grupė „Nacija“.

Norintiems pašėlti

Suicide DJs koncertas muzikos bare „Champagne bar“.  Su nauja programa ir pavojingu energijos užtaisu. Na, žinote, kaip visada... Ne veltui praėjusiais metais „Pravda“ juos apdovanojo kaip geriausią naują grupę.

Blizgučių nestokosiantis „Naujametinis reviu“ Šiauliuose su grupėmis „Baccara“ bei „Gibson Brothers“ bei trimis lietuviškos estrados dainininkais – Stasiu Povilaičiu, Edmundu Kučinsku ir Radži. Tie patys muzikantai tą patį vakarą džiugins ir kauniečius.

„Naujųjų metų fiesta 2009“ Palangoje. Vakaro programoje: merginų grupė AXOM, vaikinų grupė „Pikaso" ir Deivis, taip pat Kalėdų Senelis, naujametis fejerverkas, go-go šokėjai bei kviestinis DJ. Žodžiu, vasara atėjo...

„Tabami“ goes „Queen“ and „U2“ šėlsmas Vilniaus klube „New York“. „Tabami" kompanija gąsdina, kad tai paskutinė proga išvysti šiuos projektus viešai. Šiaip ar taip, net jeigu jau matėte šiuos pasirodymus, tai galimybė gerai pasiausti ir sutikti Naujuosius su visų laikų geriausių roko grupių muzika.

Naujieji metai su geriausia Baltijos šalių grupe „Happyendless“. Šiais metais labai išpopuliarėjusi trijulė šiame klube surengs retai girdimą savo tikro garso koncertą. Anot grupės nario Sauliaus, tai bus pozityvumu dvelkiantis šiltas koncertas, be didelės pompastikos ir užjūrio santa klausų.

Brodvėjaus pub'e šie Naujieji prasidės su grupe „Biplan“. Galėsite išgirsti dainų iš būsimo jų albumo. Po koncerto laukia diskoteka.

Vilniaus pramogų centro „Forum Palace“ klube „Balsas.lt“  vyksianti naujametė šventė „NYE Celebration“ žada nemažai įmantrių šou elementų, dekoracijų ir „White Sensation“ žvaigždės – DJ Electricano išskirtinį 3 valandų pasirodymą. 

1990-2009. Klubas „Tarantino“ per naujuosius siūlo šėlti su  dešimtojo dešimtmečio stiliaus Sania, visada turinčiais ką pasakyti Vyper & Alex („Despotinbeatclub“), Aout6 („Leavelate“). Geriausias vakaro pasiūlymas – specialus pieniškų ir alkoholinių kokteilių menių. Aprangos kodas – „No Red“, kad nesuerzintumėte buliaus. 

„Secret Diamond 2009“ ieškokite Vilniaus klube „Helios Club“. Prabanga, tuštybė, arogancija, spindesys ir pramogų jūra – tai Naujųjų metų vakaro tema. Kultūrinis penas ir dvasinė meditacija, nuodėmių išpažinimas ir atpirkimas laukia kitą dieną po siautulingos nakties...

Klube „Havana Social“ Naujametinis kruizas „Odesa“  su DJ'ais: Gvidu B (Partyzanai) – Milk Brother & Nasty Sister, Sugar (Nigeria), Carlos Rosas (Venesuela). Gyvai – L'Africa (Nigeria, Kongo, Italy, Lietuva) . „Odesa Social Club“ naujametiniu – marinistiniu stiliumi apsirengusiems svečiams – negendančios dovanos.

Štai ir sulaukėt šventės – sutikite Naujuosius Madonnos bute (600 kv. metrų, pačiame Vilniaus centre), kuriame liesis nevaržoma energija, spalvų ir trankios muzikos fiesta disko tema. Nakties karma – disko šėlsmas, skambės – Uplifting house, disco classics. Pasipuošti reikia lyg eitumėte pas Madonną į svečius.

Vilniuje, Alaus darykloje-restorane „Bravaria“, naujametis vakarėlis su grupe „Išjunk šviesą“. Vakaro vedėjas linksmins įvairiais žaidimais, varžytuvėmis ir kitomis linksmybėmis. Svečių tradiciškai lauks vaišės, putojantis vynas, fejerverkai bei kitos staigmenos.

Galite vežtis Naujuosius į Nidos prieplauką, į fiestą „Hell's Bells Nida NYE“. Šiemet ten senuosius palydės DJ'ai: Manfredas „Metal on Metal“, V1D1S „Zip FM 1:1“, Tomas Boo „Boogaloo Djs“, 2 Fresh „Boogaloo Djs“, Benua „Happyendless Djs“, Saulty „Downtown party network“, Uncle Roll, o taip pat Vaidas Baumila, Flaxen beats Djs ir Elle.

J.Tiškevičiaus dvare (Trakų Vokėje, Vilniuje) – „Paskutinis traukinys“ ir jis, kitaip nei paprastai, lauks. Su italo disko scena, kurioje gros Mr Pauli (Olandija), Partyzanai (Mantas_T, Gvidas), Martin Virgin , St.Stere. Elektro techno scena, kurioje tryps Monkey Brothers (Regular), Pupa (Backdoors), Aout6 (LeaveLate) ir Roko scena, kurioje klyks Sibiras (sok rok), Sweet Flow (hockeypunks), Linas Guru (hockeypunks), Ramojus (Stereo 45). Gyvai: Mr Pauli (The Hague City, Netherlands) ir Monkey Brothers (Regular). Trūksta žodžių, dalyvių tikrai – ne.

Kaune, Kauno pilyje, vakarėlis pavadinimu „Snowcatchers“. Jame Psy-Trance, D'n'B/Jungle/Breaks, Chill Out scenos, kuriose ir DJ'ai ir išskirtiniai pasyrodymai. Taip pat ypatingas apšvietimas ir taip toliau – žodžiu, patiks visiems, žinantiems begalę kodinių pavadinimų.

Kodinis pavadinimas „NYE2009“ klube „Global“ (Klaipėda) Naujuosius švęs su DJ'ais Mindaugeliu, Manchini ir Junduls. Gyvai gros aistringieji „Pieno lazeriai“.

Išties – vakarėlių visa galybė. O ypač Vilniuje. Mažesni, bet tikrai ne prastesni vyks klubuose „Cozy“, „Mulen Ružas“, „Mojito naktys“, „Musė“, „Woo“... Taigi namuose nesėdėkite.

Trokštantiems kažko originalaus

Naujieji Metai vandenyje Druskininkų vandens parke. Linksmins, o gal net ir kartu baseinuose pliuškensis Natalija ir Deivydas Zvonkai, Mino, grupės YVA, Mexicano, taip pat bus šokiai rumbos ir sambos ritmais, lazerių šou.

Naujametė naktis „Bollywood party 2009“ „Vichy“ vandens parke. Jus pasitiks spalvingas indiškas stilius su visais indiškojo kino – Bolivudo elementais. Jus linksmins projektas „Tabami No DJ‘s“, grupės „Skamp“, „Sel“, DJ Sezzy. Jau siūlomas indiškas vakaro meniu.

Mėgstantiems artimų žmonių kompaniją

Likite namuose, bet kitokiuose nei kasdien – šventiniuose, galbūt tapusiuose Havajų sala, o gal Kuba. Pasikvieskite draugų (galite ir vieną), brolių, sesių, galite pasikviesti kaimyną (geriau jau truputį pažįstamą – būkite budrūs, kad ir kaip ten būtų). Kokteiliai – pieniški ar stipresni, užkandžiai – sotūs lietuviški ar elegantiški prancūziški... Nesvarbu. Tik vienas nekaltas pasiūlymas – pabandykite bent vieną vakarą praleisti be TV. Smagių Naujųjų ir saugių fejerverkų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius