Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendiniai vyrai ir jų meilės svajos

Ketvirtadienio vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje skambės aistringi, vienadieniai moterų suvedžiotojo Don Žuano pažadai ir kovotojo už teisybę, kvaištelėjusio Don Kichoto surimuoti ditirambai įsivaizduojamai mylimajai.
G.Prunskus ir L.Krėpštaitė atskleis don kichotų ir don žuanų istorijas, L.Donskis, atskleis kas juos sieja.
G.Prunskus ir L.Krėpštaitė atskleis don kichotų ir don žuanų istorijas, L.Donskis, atskleis kas juos sieja. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Bažnyčia Meilė

Juokingos ir graudžios istorijos apie Europos legendomis tapusios meilės pavergtus vyrus bus atliekamos boso Giedriaus Prunskaus, pianistės Linos Krėpštaitės bei komentuojamos profesoriaus Leonido Donskio. Jų lūpose skambės perfrazuotos įvairių kompozitorių ir poetų mintys. Organizatorių teigimu, reginys bus įdomus ne tik todėl, kad tie patys siužetai bus atskleisti skirtingai, bet ir todėl, kad šio vakaro atlikėjai labai artistiški.

Bus mėginama gilintis, kodėl žavieji don žuanai ir don kichotai tapo tokie populiarūs, kas iškėlė suvedžiotoją ir beprotį į aukštumas ir kur slypi jų žavesys. Vieno iš jų meilė – akimirkos įgeidis, kito – išgalvota manija, vienas keičia mylimąsias kasdien, kitas – puoselėja neprašytą ištikimybę, vienas dalija moterims skausmą, kitas – juoką ir nuostabą.

Tačiau, kaip byloja amžių išmintis, kiekviena dailiosios lyties atstovė slapčia trokšta garbinimo, kuriam pasiryžę šie herojai.

Kiekvienas savaip supras garsiuosius, nuolatos įsimylėjusius herojus. Jie gali atrodyti smerktini, verti pasigailėjimo arba juokingi. Jų poelgių galima nesuprasti, kaip ir jų jausmų, tačiau vargu ar kas iš atėjusiųjų liks abejingas. Juk stiprios emocijos nejučia priverčia susimąstyti kiekvieną.

Koncerto pradžia 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius