Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Leo pas Eveliną lipo kopėčiomis (nuotraukos, video)

Muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ susiporavę aktorius Leonardas Pobedonoscevas ir kylanti scenos žvaigždutė Evelina Anusauskaitė ketvirtadienio vakarą žiūrovams pristatė savo pirmą asmeninę beveik trijų valandų programą.
Programa „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“
Evelina Anusauskaitė ir Leonardas Pobedonoscevas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Vilniaus klube „New York“ artistų pora bandė užkrėsti retro dvasia, sužavėti senus laikus primenančiais kostiumais ir miuziklo stiliaus dainomis, kurioms akompanavo Artūro Anusausko kvartetas. Kol Evelina ir Leo keisdavosi kostiumus, žiūrovams liūdėti nereikėjo – jiems šoko klubo „Šokiai.lt“ šokėjai.

Solinę programą sukūrusi pora demonstravo patirtį, įgautą per „Žvaigždžių duetus“. Leo, pasipuošęs languotu kostiumu ir senoviškais akiniais, pas Eveliną kopė kopėtėlėmis į antrą klubo aukštą. Vėliau, pakeitę aprangą, jie stebino talentingai išsilaikydami ant judančio kilimo. Kostiumus kūręs Ruslanas Rybakovas pasistengė, kad dainininkai spinduliuotų aistrą su retro dvasia arba primintų Džeko Skerdiko laikų gatvėse klaidžiojusias žmogystas.

Dueto pasirodymui pasibaigus žiūrovai turėjo galimybę patys pajudėti – jau matytų šokėjų pora norinčiuosius mokė šokių žingsnelių.

E.Anusauskaitė ir L.Pobedonoscevas pristatytą programą žada rodyti ir toliau. Artimiausi keturi koncertai jau suplanuoti gegužės 7, 13, 21 ir 27 dienomis.

VIDEO: evelina anusauskaite ir leo- celofanas(by chicago)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius