-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Liepų alėjos vakaruose“ Pažaislio vienuolyne – netikėti susitikimai su bardais

Nuo vidurvasario visi teisingos muzikos mylėtojai bus kviečiami atvykti į išskirtinę erdvę šalia Pažaislio vienuolyno rūmų ansamblio. Geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ ir svetingumo centras „Monte Pacis“ kvies susitikti su ryškiausiais Lietuvos dainų autoriais ir atlikėjais, žinomais ne tik savo muzikiniais kūriniais, bet ir sukurtais vaidmenimis teatro scenoje ir kine.
Gediminas Storpirštis
Gediminas Storpirštis / Dariaus Kučio nuotr.

3 išskirtiniai vasaros koncertai – susitikimai su artistais – sujungti į ciklą „Liepų alėjos vakarai“ vyks unikalioje erdvėje – Karietų aikštėje, praeityje skirtoje Liepų alėja atvažiuojančioms karietoms apsisukti.

Klausytojai galės mėgautis gyva muzika susėdę prie staliukų arba pačioje Liepų alėjoje, o akis džiugins nuostabus vaizdas į Pažaislio vienuolyno ansamblį, apgaubtą vakaro prietemos. Beveik 100 metrų besitęsiančioje alėjoje auga 34 liepos, kurių žydėjimas vidurvasarį suteiks ypatingo malonumo akims. Kadangi šioje išskirtinėje vietoje skelbiama ir vertinama kamaldulių tiesa „Salus Per Silentium – Gerovė (sveikata) tyloje“, „Liepų alėjos vakarų“ specifika šiek tiek ją pakoreguos, deklaruodama Gerovę muzikoje.

Trys vasaros koncertai, kuriuose pasirodys dainuojantys aktoriai, dovanos gausybę gerų emocijų. Liepos 16 d. 19 val. pasirodymą surengs du kino ir teatro aktoriai, draugai ir bardai – Gediminas Storpirštis ir Aidas Giniotis. Koncerte „Du draugai, du bardai“ laukia kupinas staigmenų vakaras.

Rugpjūčio 7-ąją po ilgos pertraukos scenos susitiks dainuojančių „Aktorių trio“. Gražiausios dainos skambės „Draugams“, o rugpjūčio 28 dieną „Keistuolių“ teatro aktorius ir bardas Andrius Kaniava su orkestru atveš naujieną – pristatys naująją kompaktinę plokštelę „Musė“. Koncertų pradžia 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius