Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naktiniai ritmai

Labas. Supratot teisingai – žiema dar neišėjo, todėl džiaugtis pavasariu dar negalim. Taigi, šį savaitgalį turite keletą išeičių. Pirmoji – eiti į siaubūnų „Rammstein“ koncertą ir visą likusį laiką saldžiai miegoti. Antroji – šoktelėti į minią tradiciniame Kaziuke, o po to pėdinti į kitokį Kaziuko turgų. Rasit ką nučiupt ir ten, ir ten. Na, o trečioji išeitis – DISKOTEKOS. Ką renkatės? Aš siūlau rasti balansą. Šypt.
Kadras iš „FusedMarc“ klipo
Kadras iš „FusedMarc“ klipo / Grupės archyvo nuotr.

Retai, bet gerai

Kartais aš galvoju kaip vertintume tokias grupes kaip „FusedMarc“, jei jos koncertuotų kiekvieną savaitgalį. Ar svaigtume išgirdę apie jų pasirodymus lygiai taip  kaip dabar? Nežinau kaip jūs, bet žinutės apie „FusedMarc“ live‘us man yra pačios laukiamiausios. Atrodo, kad yra ko džiūgauti ir vėl. Elektroniniais eksperimentais ausis glostanti  lietuvaičių muzika šįvakar mus džiugins gyvos muzikos klube „Tamsta“. Viena ausim girdėjau, kad dažnais pasirodymais gerbėjų nelepinantys „FusedMarc“ tikrai parodys kažką naujo. Tuo tarpu mes – užsimerkim, suspauskim kumščius ir laukim.

Kada – 21 val. Kiek – 20 Lt. 

Organizatorių nuotr./Klube „Woo“ vyks vakarėlis senukams ir ne tik.
„Woo“ vyks vakarėlis senukams ir ne tik.

(Ne)senukams

Oi tie vyrai. Tik leisk jiems šiek tiek pafantazuoti – vakarėliai kaip mat tampa beprotiškais ir žodžiais neapsakomais. Ir taip tikrai nutinka, kai į vakarėlį kviečia trijulės „Metal on Metal“ chuliganas Manfredas. Persirengęs senuku, kartu su Saulty, jis suks plokšteles visą naktį, rytoj ne kur kitur, o „WOO“. Galit tikėtis geros muzikos, dar krūvos senukų ir šiokių tokių netikėtumų. Jamam.

Kada – nuo 23 val. Kiek – 10 Lt. Kam per 30 metų – nemokamai.

Džemas

R&b, hiphopo, reggae, dancehall didžėjus radijuje ir klubuose, muzikos žurnalistas ir rašytojas – visa tai telpa į vieną asmenį, britą Mark Devlin. Jis visą savo patirtį  rytoj atsigabens į urban kultūrai skirto ciklo „The Jam“ vakarėlį klube „Gravity“. Svečią pasitiks serijos šeimininkas Mamania ir Vaiperis. Bus ne tik muzikos, bet ir meninių dirbtuvių. Taigi, savo kabliuką ras kiekvienas.

Kada – nuo 22 val. Kiek – 10–20 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius