Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepriklausomybės atkūrimas – su bliuzu

Linksmai švęsti Lietuvos nepriklausomybės atkūrimą kviečia naujasis Bliuzo klubas „Aula Blues club“. Čia trečiadienio vakarą siaus nuotaikingo bliuzinio rokenrolo atlikėjai „Rockabilly Trio“.
Bliuzo klubas „Aula Blues club“
Bliuzo klubas „Aula Blues club“

Klubas įsikūrė Pilies gatvėje, ten pat, kur prieš aštuonerius metus buvo vienas pirmųjų Lietuvoje bliuzo klubų. Šioje vietoje veikančio restorano „Aula“ savininkai nutarė atgaivinti senąsias muzikines restorano tradicijas.

Anot steigėjų, naujasis muzikinis projektas apims tris giminingus muzikos stilius: bliuzą, džiazą ir roką. Kiekvienam stiliui pristatyti bus skirta tam tikra savaitės diena. „Šie muzikiniai projektai yra skirti žmonėms, kurie pasiilgę tikros, gyvos muzikos ar tiesiog nori atsipalaiduoti demokratiškoje, neįpareigojančioje aplinkoje“, – tvirtino naujojo klubo įkūrėjai.

„Aula Blues Club“ turi dideles ambicijas – būti ne tik paprastu muzikiniu klubu, bet ir vienyti žmones, kurie jaučia aistrą klausytis, groti ar kitaip perteikti šiuos muzikinius žanrus. Čia bus organizuojami koncertai ir rengiami kiti su muzika susiję renginiai, fotografijos parodos ir vaizdo medžiagos peržiūros.

Koncerto pradžia 19 val. „Aula Blues Club“ (Pilies g. 11).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius