-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

O.Koršunovo spektakliui – Makedonijos teatro festivalio laurai

Šiuo metu iš gastrolių Korėjoje grįžtančią OKT/Vilniaus miesto teatro trupę pasiekė džiaugsminga žinia. Makedonijos MOT teatro festivalio organizatoriai pranešė, kad čia, Skopjė mieste, parodytą Oskaro Koršunovo spektaklį „Vasarvidžio nakties sapnas“ festivalio žiuri išrinko geriausiu.
Spektaklio „Vasarvidžio nakties sapnas“ akimirka
Spektaklio „Vasarvidžio nakties sapnas“ akimirka / OKT nuotr.

Teatro išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad žiuri narius sužavėjo režisieriaus fantazija įgyvendinant savo idėją – spektaklyje įvairiai panaudoti vieną elementą – lentą, ir į vaidinimą pasinėrę aktoriai. Anot komisijos, tai žadino žiūrovų kolektyvinę vaizduotę ir publiką visiškai įtraukė į spektaklį.

Šis apdovanojimas – ne tik statulėlė bei tarptautinės teatro bendruomenės pripažinimas, bet ir MOT festivalio įsipareigojimas tapti OKT/Vilniaus miesto teatro projektų koprodiuseriu.

Ketvirtadienį iš Seulo teatro festivalio į Vilnių grįžtantys OKT aktoriai vėl užsidarys repeticijų salėje. Iki gastrolių po Prancūziją bus parodyti trys O.Koršunovo spektakliai: „Dugne“ (lapkričio 7–9 dienomis) , „Shopping and Fucking“ (lapkričio 11 d.) ir „Hamletas“ (lapkričio 12 d.). O galimybę pamatyti apdovanotąjį „Vasarvidžio nakties sapną“ žiūrovai turės gruodžio 30 dieną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius