-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio futbolo čempionato himną sukūrusį Guettą apšildys Lauris Lee

Vos per tris dienas dviejų skirtingų kartų moterų numylėtiniai – Rodas Stewartas ir Davidas Guetta leisis savo privačiais lėktuvais Vilniaus oro uoste. Tai faktai, kurių gali pavydėti mūsų kaimyninės šalys. Nuo pirmadienio sostinės „Litexpo“ parodų rūmuose vyksta intensyvūs pasiruošimo darbai bene didžiausiam uždaram renginiui šią vasarą.
Lauris Lee
Lauris Lee / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Futbolas Lauris Lee

Jau šį penktadienį, birželio 11 d., išprotėjusiai penkių tūkstančių miniai kartu su viena didžiausių vasarą Lietuvoje koncertuosiančių žvaigždžių diriguos gerai Lietuvoje žinomas didžėjus Lauris Lee, svečias iš Izraelio Mike Tsoff bei Recoco. Muzikos, vaizdo projekcijų, lazerių bei šviesų šou prasidės 21 valandą ir baigsis tik prieš 5 val. ryto.

Kas gali būti geriau nei groti tokiai miniai

Kovo mėnesį savo dešimtmetį už didžėjaus pulto atšventęs garsiojo „RyRalio“ dueto narys Lauris Lee gros prieš pat Davidui Guettai užlipant ant scenos. Bene garsiausio house muzikos didžėjaus Lietuvoje kandidatūra buvo patvirtinta pačios prancūzo agentūros. Būtent nuo Laurio priklausys, kaip bus išjudinta publika dar prieš pasirodant pagrindinei vakaro žvaigždei.

Kauno baro POP STAR BAR šeimininkas, oficialus „Playboy“ Lietuvoje bei MUAK D. Britanijoje vakarėlių rezidentas pastaruoju metu kaip niekada užsiėmęs. Jis nuolat groja geriausiuose šalies klubuose, tūkstantines minias sutraukiančiuose renginiuose bei nuolatinėje rezidencijoje Londone.

„Sulaukiau labai kontraversiškų vertinimų iš aplinkinių dėl Davido Guetta'os apšildymo. Kažkas džiaugiasi, kažkas piktinasi, kad tai yra labai komerciška, kad tai ne man. O aš tvirtai sakau, kad nėra nieko geriau kaip groti muziką, kurią myli prieš 5000 žmonių auditoriją ir žinoti, kad po tavęs stos groti profesionalus didžėjus, kuris vienas, kaip kokia roko žvaigždė, sugeba pririnkti tūkstančius žmonių“, – sako Lauris Lee.

Sukūrė oficialų Pasaulio futbolo čempionato himną

Po vidurnakčio ant scenos lips „Black Eyed Peas“, Akon, Kelis, Celine Dion, Rihanna, Kelly Rowland, Lady Gaga prodiuseris David Guetta kartu su savo robotu Kryoman. Antrą kartą į mūsų šalį atvykstanti šokių muzikos žvaigždė, ne kartą prestižiniuose „World Music Awards“ apdovanojimuose laimėjusi daugiausiai įrašų pardavusio didžėjaus prizą, Lietuvos publikai žada maždaug 3 valandų pasirodymą.

Beje, būtent Davidui Guettai kartu su „Black Eyed Peas“ nariu Will.i.am bei reperiu iš Somalio K'naan sukūrė taip pat birželio 11 d. P. Afrikoje prasidedančio Pasaulio futbolo čempionato himną „Wavin' Flag".

Nors Davidui Guettai visuomet sekėsi puikiai, akivaizdu, kad 2009-2010 metus jis gali vadinti sėkmingiausiu laikotarpiu per visą savo karjerą. Su klubine muzika prancūzui pavyko pirmajam pasiekti tokias aukštumas JAV. Bet sėkmė jam šypsosi ne tik už Atlanto. Iškalbingas faktas, kad net keturi iš penkių naujausio Davido Guetta'os albumo „One Love“ singlai pasiekė D. Britanijos top pirmąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius