Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per Naujųjų sutikimą Dragūnas užsidės Zoro kaukę

Ar yra kada nors tekę matyti Egidijų Dragūną, koncertuojantį su Zoro kauke? O su Cezario? Ne?! Tada organizatoriai kviečia į gruodžio 31 dieną „Pramogų Banke“ įvyksiantį „Grand New Year Carnival“ su SEL!
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Žadama, kad svečiai šią naktį bus įtraukti į šypsenų, svaigulio, žavesio bei pačių gražiausių prisiminimų kupiną naktį, galės pamatyti gyvai koncertuojančią grupę SEL su iki šiol paslaptyje laikomu karnavaliniu kostiumu. Vakaro metu bus laikomasi griežto dress code – į klubą įleidžiami asmenys privalės vilkėti karnavalinius kostiumus. Taigi besikeičiant metams, užsukus į „Pramogų Banką“ bus galima tapti bet kuo.

Svarbiausias „Grand New Year Carnival“ akcentas – gyvo garso SEL koncertas! Viso vakaro metu bus galima išgirsti senų, naujų ir visada nepakartojamų dainų, kurios priverčia suvirpėti ne vieno širdį.

Šiame nepamirštamame renginyje šoks pačios geriausios sostinės go-go šokėjos, Naujųjų metų naktį pavirsiančios į seksualiausias pasakų herojes – snieguoles, deives, fėjas... Jos pažadėjo visą naktį stebinti, kartkartėmis šokiruoti ir skleisti savo naujametinius kerus, nė akimirkos nepalikdamos žiūrovų vienų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius