Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasideda registracija į reklamos festivalį „Kanų liūtai“

Didžiausias pasaulio reklamos ir komunikacijos specialistams skirtas festivalis „Kanų liūtai“ („Cannes Lions International Festival of Creativity“) pradeda dalyvių registraciją į Prancūzijos Viduržemio jūros kurorte Kanuose birželio 15-21 dienomis vyksiantį renginį.
Festivalio „Kanų liūtai“ akimirka
Festivalio „Kanų liūtai“ akimirka / „Scanpix“ nuotr.

Norintieji dalyvauti savaitės trukmės festivalyje, kurio programoje – parodos, reklaminių klipų peržiūros, apdovanojimų ceremonijos ir profesinių pažinčių ratą plėsti padėsiantys renginiai, gali rinktis 3, 4 arba 7 dienų bilietą bei „Premier Package“ pasiūlymą. Specialios nuolaidos siūlomas jauniems profesionalams ir studentams.

„Kanų liūtai leidžia dalyviams atsitraukti nuo savo kasdienio darbo ir kelioms dienoms išties pasinerti į unikalią kūrybingumo aplinką, – sako „Lions Festivals“ generalinis direktorius Philipas Thomasas. – Dėl išskirtinių progų pasisemti įkvėpimo, pasimokyti ir užmegzti pažinčių tai šansas pasaulio kūrybos industrijų bendruomenėms įvertinti vieni kitų pasiekimus ir kilstelėti industriją į naujas aukštumas.“

Pirmą kartą „Kanų liūtų“ festivalis turės temą – „Kūrybingumas veiksme“ („Creativity in Action“). Per savaitę bus surengta per 50 seminarų ir daugiau nei 20 praktinių dirbtuvių. „Brazilijos diena“ leis atidžiau pažvelgti į didžiausios Pietų Amerikos valstybės reklamos ir rinkodaros rinką.

Registracija į „Kanų liūtų“ festivalį: www.canneslions.com/register.

VIDEO: Iš "Kanų liūtų" istorijos - penkios kontroversiškos reklamos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius