-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rugsėjo 1-oji“ – galimybė išgarsėti studentiškoms grupėms

Rytoj, rugpjūčio 12 d., 18 val. Vasaros terasoje (Vilniaus Mokytojų namų kiemelis) vyks nemokamas koncertas-konkursas. Jame 6 geriausios studentiškos grupės varžysis dėl galimybės pasirodyti „Rugsėjo 1-osios“ šventės Didžiojoje scenoje kartu su Lietuvos scenos žvaigždėmis: „Keistuolių teatru“, „G&G Sindikatu“ ir kitomis. Koncerte-konkurse žiūrovų ir vertinimo komisijos bus atrinktos trys grupės.
Renginys „Rugsėjo 1-oji“
Renginys „Rugsėjo 1-oji“ / Organizatorių logotipas
Temos: 1 Rugsėjo 1-oji

Studentiškų grupių atranka vyksta dviem etapais. Pirmasis studentiškų grupių atrankos etapas buvo elektroninėje erdvėje „Rugsėjo 1-osios“ puslapyje, „Facebook“ socialiniame tinklalapyje. Iš 22 grupių ir atlikėjų atrinktos 6 grupės. Daugiausia įtakos turėjo sceninis įvaizdis, atliekamos muzikos patrauklumas, gerbėjų palaikymas ir originalumas. Pirmojo etapo atranka lėmė, kad Vasaros terasoje pasirodys grupės „Candee train“, „Timohi“, „Fun Clock“, „Garbanotas bosistas“, „Pirmas kartas“ ir „Serum“. Kiekvienas dalyvis scenoje gyvai gros apie 25 min.

Koncerte vertinimo komisija su klausytojų pagalba atrinks 3 geriausias grupes, kurios šventėje „Rugsėjo 1–oji“ pasirodys Didžiojoje scenoje. Dalyviai bus vertinami pagal žiūrovų reakcijas ir palaikymą, sceninį įvaizdį, pasirodymo kokybę bei originalumą. Įėjimas nemokamas, todėl išgirsti pasirodymus ir palaikyti mėgstamą grupę gali visi sostinės gyventojai ir svečiai.

Šiais metais „Rugsėjo 1-osios“ renginys vėl drebins Vilnių. Vingio parke didžiausioje šalyje akademinio jaunimo šventėje dalyviai bus įtraukti į Pramogų erdvėje vyksiančius socialinius, kultūrinius ir meninius projektus. Trijose scenose gros 17 atlikėjų ir grupių.

Dienos metu Pramogų erdvėje dalyvaujantys jaunimo klubai, organizacijos ir projektai suteiks progą išbandyti naujų dalykų, sužinoti, žaisti, dalyvauti konkursuose ir laimėti prizų. Nemokamai bus galima žaisti stalo žaidimus, loginius galvosūkius ar stalo futbolą, sužinoti apie savanoriavimo galimybes užsienyje, pasidaryti laikiną piešinį ant kūno ar įsiverti auskarą. Kartu su draugais žaisti „Bossaball“ – futbolo, tinklinio ir gimnastikos derinys.

Gyvūnų globos namai kvies pabendrauti su gyvūnėliais, o norinčius – juos priglausti. Bus galima išmokti suteikti pirmąją medicininę pagalbą, pasigaminti aitvarą ir čia pat jį išbandyti, stebėti piešiamus graffiti, apsilankyti Gyvojoje bibliotekoje, kur žmonės yra „knygos“, o skaitymas yra bendravimas. Sukarintos organizacijos demonstruos ir leis išbandyti tikrą karinę techniką ir ginklus. Dešimtys kitų jaunimo organizacijų pristatys savo veiklą ir kvies joje dalyvauti.

Vakare visų šventės dalyvių laukia įspūdingas koncertas su šviesų, lazerių ir dūmų efektais. Trijose scenose gros įvairius skonius atitinkantys geriausi Lietuvos atlikėjai. Didžiojoje scenoje pasirodys „Keistuolių teatras“, „G&G Sindikatas“, „Biplan“, „Dee & Kamy“ ir 3 geriausios studentiškos grupės. ZIP FM Dj scenoje siautės Dj Saint (KaZantip), Virus J feat. Jurga, Andy Lau feat. Golden Parazyth ir RyRalio. Roko scenoje griaudės „Katedra“, „Thundertale“, „Mandragora“, „Pergalė“, „Wozu“ ir „Life‘e Edge“. Vaikams iki 7 m. įėjimas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius