-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Song ryžosi avantiūrai – koncertui be mikrofono

Jokių mikrofonų. Jokių fonogramų. Tik balsas ir fortepijonas. Štai tokiai avantiūrai ryžosi vienas talentingiausių jaunosios kartos popdainininkų Dima Šavrovas-Sasha Song, prieš porą metų atstovavęs Lietuvai tarptautiniame dainų konkurse „Eurovizija“.
Sasha Song koncerto akimirka
Sasha Song koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Išskirtinis koncertas vos 150 žiūrovų bus surengtas lapkričio 12 d. „Piano.lt“ salėje, teigiama pranešime spaudai.

Šioje salėje iki šiol koncertavo tik rimtosios muzikos atstovai – garsūs šiuolaikinės, klasikinės ir džiazo muzikos atlikėjai – Petras Geniušas, Mūza Rubackytė, Viačeslavas Ganelinas ir daugybė kitų. Surengti neįprastą pasirodymą dainininkui pasiūlė „Piano.lt“ vadovas Aleksandras Šimelis, kuris prisipažįsta esąs didelis Sasha Song kūrybos gerbėjas: „Lietuvoje turime nedaug talentingų dainininkų, Sasha Son – vienas iš jų. Jis turi savo braižą, eina savo keliu ir neieško lengvos sėkmės. Jo muziką tikrai galima vadinti menu. Be to, scenoje yra be galo nuoširdus. Kaip aš sakau: „Paprastas, bet ne prastas“. Labai džiaugiuosi, kad Sasha Song priėmė mano pasiūlymą. Dainuoti be mikrofono – didelis iššūkis. Bet neabejoju, kad su juo šis atlikėjas susitvarkys be didelio vargo.“

Sasha Song sako, kad be mikrofono dainuos ne pirmą kartą. „Ne kartą esu dainavęs be mikrofono. Tik tie pasirodymai buvo trumpi – atlikau kelias dainas. Tačiau „normalaus“ solinio koncerto dar nesu surengęs. Tokiuose pasirodymuose svarbiausia – gera akustika, nes kitu atveju reikėtų ne dainuoti, o rėkti. „Piano.lt“ salė tokiam reikalui yra pritaikyta, tad problemų neturėtų kilti. Aš nejaučiu skirtumo kaip dainuoti – su ar be mikrofono. Man svarbu, kad mane išgirstų. Šiuo atveju – dainuojant be mikrofono – žmonės girdi realų žmogaus balsą, nepagražintą jokiais efektais“, – sako atlikėjas.

Šiame koncerte Sasha Song atliks pačius gražiausius savo kūrinius bei keletą dainų iš mėgstamų atlikėjų repertuaro. Dainininkui talkins pianistas Marius Leskauskas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius