-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio kodas: Poilsio dienos, šėlsmo naktys

Kartais pagalvoju, kad tam beprotiškam bėgime būtų gerai paspausti „fast forward“ (liet. „greitas persukimas“) mygtuką ir prasukti gyvenimą iki liepos pradžioje esančios saulėtos dienos, o tada ilgam paspausti pauzę. Kita vertus, juk negali praleisti tokios didžiulės daugybės aplinkui vykstančių gerų dalykų. Ką veikiam šiandien, rytoj?
Miškas
Miškas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Pirmas mano būtinųjų darbų sąraše – pasveikinti puikų klubą „Tamsta“ su gimtadieniu! Jiems jau penkeri, o šventę stipriai švęsti klubo vadovybė kviečia su šėlti nusiteikusiais muzikantais. Pasirodys „BrassBastardz“, „Saulės Kliošas“, „Bitės“, „Rhythm Junkies“, „Sounds in G“ ir daugybė kitų! Su gimimo diena!

Kada – penktadienį nuo 21 val. Kiek – 20 Lt.

Organizatorių nuotr./Britney vs Amy Winehouse
Britney vs Amy Winehouse

Oi ne, dabar tikrai pritrūksiu gerų žodžių ir nekantrumo. Viktoras Diawara į loftus atsineša „Bootie“ vakarėlių fenomeną. Kas tai, įmanoma suprasti tik išgirdus. Jei galite sujungti į vieną nesujungiama, taip ir padarykite. Žinau, kad čia visi šoks iki nukritimo. Beje, su lietuvaičiais kartu šėls ir „Bootie“ įkūrėjai iš San Francisko. Kas yra tikra mėsmalė (kitaip tariant – mashup‘as), pamatysite Menų fabrike „Loftas“ Švitrigailos 29.

Kada – šeštadienį. Kiek – 30 Lt.

Negaliu nutylėti – gal kas nudžiugs – Vilius ir Violeta Tarasovai nutarė klube „House of music“ surengti beveik nemokamą koncertą. Jie žada gyvą pasirodymą su žinomiausiomis dainomis bei žiupsneliu naujienų.

Kada – šeštadienį 23 val. Kiek – iki 23 val. nemokamai, po to – 20 Lt.

Grupės „Roxette“ gerbėjams specialią programą paruošė Profsąjungų rūmų pašonėje įsikūręs klubas „In Japan“ – čia šįvakar nuskambės gražiausios ir žinomiausios „Roxette“ dainos. Jas atliks vokalistė Ramunė Gaigalaitė kartu su visu būriu muzikantų.
Kada – penktadienį 22 val. Kiek – 15 – 20 Lt.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Vytautas Juozapaitis
Vytautas Juozapaitis

Grandas

Jei jau švęsti sukaktis, tai tik garbingas. Būtent tokią pristato Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras koncerte „Vytautas Juozapaitis: po 20 metų“. Šis renginys – tarsi trumpa prasmingo dainininko kūrybos laikotarpio retrospektyva. Ant scenos, be paties V.Juozapaičio, gražiausias operų arijas atliks Sigutė Stonytė ir Vladimiras Prudnikovas bei svečias iš Italijos Mario Malagnini. 

Kada – penktadienį 19 val. Kiek – 30–70 Lt.

Organizatorių nuotr./„Insanitus“ kėdė
„Insanitus“ kėdė

Nebijom Kauno

Nors festivalio „Insanitus“ pavadinimas tarsi įpareigoja beprotybei, tikri linksmybių mėgėjai jos nebijo. Tad jei esate ne prieš pakeliauti iki laikinosios sostinės – pirmyn, juk ten šįvakar siaus puikūs muzikantai su „Empti“ ir „Golden Parazyth“ priešaky, o kur dar meninės haliucinacijos ir smagiausios kūrybinės dirbtuvės. Įvairiausias atrakcijas išbandyti galite buvusiose „Sanito“ Tyrimų laboratorijose Kaune, Vytauto g. 3.

Kada – penktadienį 22 val. Kiek – 35 Lt.

P.S. Vakar „Woo“ atidaryta fotografės Santos Katkutės paroda „Pakeliui į Niujorką“. Turėdami laisvą akimirką, pažiūrėkite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius