Savaitgalio kodas: svajoti nedraudžiama

Ar aš išprotėjau? Pirmadienį pradėjau svajoti apie vėjyje besiplaikstančias sukneles, savo žalią retro dviratį, jo krepšyje tingiai besimarkstančią savo keturkoję Mėtą ir Sereikiškių parką. Tačiau kas rytą kieme randu vis dar tą patį „pagyvenusį“ sniegą. Tai ar aš tikrų tikriausiai išprotėjau? Ne? Tada dar porą dienelių luktelėsiu. O jus kviečiu ruoštis į trasą. Savaitgalis – juk ant nosies.
Savaitgalio kodas: svajoti nedraudžiama.
Savaitgalio kodas: svajoti nedraudžiama. / Organizatorių nuotr.

Gimtadienis

Turbūt jau kokius šešis milijardus kartų esu jums sakiusi, kad Sutemos.net yra pats geriausias dalykas, kuris galėjo nutikti elektroninės muzikos gerbėjams Lietuvoje. O kai ši virtuali leidybinė kompanija kviečia į savo gimtadienio šventę su kosmine žvaigžde priešakyje – imu beveik alpti.

Supratot mane teisingai. Šiąnakt „Gravity“ švęsim jau 7-ąjį „Sutemų“ gimtadienį. Žvakutės ant torto pūs vienas techniškiausių pasaulio diskžokėjų Surgeon.

Genijumi vadinamas britas vienas sugebėjo pasipriešinti JAV techno žvaigždžių Jeff Mills ir Carl Craig dominavimui. Daug metų Lietuvoje lauktas techno atlikėjas mūsų šalyje pasirodys pirmąjį kartą. „Sutemų“ gimtadienyje taip pat gros būrys elektroninės muzikos diskžokėjų iš Lietuvos. Tai – Walkman, Pagalve, Daimon, JaZzy, Nostra, ZW-X. Videoprojekcijas demonstruos menininkų duetas „We Are TV“. Jėga, ar ne?

Kada: durys atsidaro 22 val.

Kiek: 40-50 Lt.

Piešti mėgstantiems

„Išvaizda grįžta į madą!“, – sako „Metal on Metal“ vyručiai ir šiąnakt kviečia atvaryti į „Havana Social Club“. Čia vyks eilinis neeilinis vakarėlis kiek keistoku, bet labai intriguojančiu pavadinimu „Flomasteriai ir markeriai“. Nežinau ką daugiau ir bepridurti. Nebent tai, ką patys chuliganai liepė: apsirenkite kuo labiau iššaukiančiai arba kuo ryškiau, nusipieškite tatuiruotę, pasigaminkite auskarą, pasiruoškite šokti. Nes priešingu atveju jums prie įėjimo bus ištarta „viso gero“. Na, pabandom.

Kada: durys išalkusiems atviros visada, šokantiems – nuo 22 val.

 Kiek: iki 23 val. – 9.99 Lt, po 23 val. – 14.99 Lt

Tyliai ir gyvai

Man smagu eiti į gyvo garso koncertus. Todėl aš noriu paspausti dešinę „Šampano“ baro kompanijai. Praėjusį savaitgalį lingavau su „Empti“, o jau šįvakar „šampanininkai“ kviečia paklausyti gyvo Jurgos koncerto. Jūs jau girdėjote naujausią atlikėjos kūrinį „Tyliai“ arba su Virus J sukurtą „Centre of The World“. Taigi bus puiki proga viską prisiminti.

Beveik dvi valandas truksiančio pasirodymo metu skambės populiarių Jurgos albumų „Aukso pieva“ ir „Instrukcija“ dainos bei visiškai nauji kūriniai. Šiame koncerte Jurgai talkins penkių gyvai grojančių muzikantų grupė. Palinguosim.

Kada: 21 val.

Kiek: 50 Lt

P.S. Šį savaitgalį klausau naujausios savo dainos versijos. Veža!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius