Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį savaitgalį „Power Hit Radio“ švęs septintąjį gimtadienį

Raudonasis šokių hitų Nr.1 radijo stories „Power Hit Radio“ gimtadienis „Powered“ šį kartą visus šokių muzikos mėgėjus kviečia siautulingai atšvęsti septintąjį gimtadienį, kuris šeštadienį, balandžio 10 dieną, 22.00 val. prasidės Kaune „Exit“ klube.
„Power Hit Radio“ vedėjai Raminta ir Saulius
„Power Hit Radio“ vedėjai Raminta ir Saulius / Organizatorių nuotr.

Ryškiaspalvėje kasmetinėje gimtadienio šventėje šiemet dalyvaus ir visus linksmins progressive trance muzikos žvaigždė Garethas Emery iš Didžiosios Britanijos.

„Mūsų eteris yra skirtas šokių muzikos hitams, o trance muzika jau ne pirmus metus karaliauja tarp visų klubinių krypčių. Didžiausios ,Power Hit Radio‘ eterio žvaigždės yra Tiesto, Armin van Buuren ir Ferry Corsten. Neatsitiktinai gimtadienio proga kartu su klubu ,Exit‘ pristatome dar vieną ryškų progressive trance atstovą Garethą Emery“, – sako radijo stoties „Power Hit Radio“ programų koordinatorė Asta Gujytė.

Anot jos, šiemet trance muzikos apimtys gimtadienį švenčiančio radijo, kas savaitę turinčio beveik 360 tūkstančių klausytojų, eteryje plėsis. Euforiniai šokių muzikos ritmai skambės specializuotose klubinėse laidose „Partyzone“ ir „Sunday Club“.

Septintojo radijo stoties gimtadienio svečiai tradiciškai kviečiami pasipuošti raudonos spalvos drabužiais ir jų akcentais. Ryškiausi renginio dalyviai pateks į www.powerhitradio.lt nuotraukų galeriją.

Kauniečius ir miesto svečius džiuginsiantis didžėjus džiaugiasi sėkmingais radijo stoties „Power Hit Radio“ metais ir gimtadienio dalyvių galimybe pasirodyti klausytojams.

„2009-uosius pradėjęs be namų savo muzikai, metus baigiau su stipriu „Garuda“ vardu – tiek leidybine kompanija, tiek ypač sėkmingu renginių ciklu Mančesteryje. Pagrindinis mano tikslas šiemet – išleisti albumą. Jo pasirodymą planuoju jau ketverius metus, tačiau baisiai su juo vargstu, nes pusę savo gyvenimo praleidžiu kelionėse po pasaulį“, – pasakoja Garethas Emery.

Raudonasis „Power Hit Radio“ radijo stoties gimtadienis su Garethu Emery – jau šį savaitgalį „Exit“ klube.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius