-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Supadevynios: Marios“ – paskutinės vasaros bangos

Naivūs verkia, kad vasara jau baigėsi, o išmanūs apgauna laiką ir tęsia ją toliau. „Supadevynios: Marios“ kviečia sėstis ant bangų sūpynių ir stengtis aprėpti tai, kas neįmanoma, bet vilioja savo gaiva ir tikrumu. Skambiausių garsų marios užtvindys vėjo išgairintas ausis, atlikėjų meistriškumas plačiai atmerks tingius atostogų kadrus tris mėnesius fiksavusias akis. Rankos liesis su dangumi, kojos grims į vandenį, o kūnai lyg vienas pasiners į paskutinių vasaros natų marias.
Antis
Antis.

Du gausius „Supadevynios“ serijos renginius šią vasarą atlaikęs Kauno „Žalgirio“ jachtklubas jau ruošiasi ir paskutiniajai ciklo nakčiai. Apgauti kalendorių ir linguojant ant bangų sūpynių pratęsti vasarą „Supadevynios: Marios“ pakvies rugsėjo 10-ąją, penktadienį. Gyvus koncertus čia surengs „Antis“, „Skamp“, „Suicide DJs“, įrašus ruošia dešimt didžėjų.

Net trys gyvi pasirodymai „Sūpynių“ scenoje

Birželio pabaigoje, Kupolių nakties proga, Jachtklube ugnies liežuviais raitėsi atlikėjos Jurgos dainos. Liepą vienintelį šią vasarą Kaune koncertą surengė Andrius Mamontovas su grupe. Baigiamajam vasaros ciklo akordui organizatoriai meta trigubą lietuviškos scenos kozinį.

Ant didžiosios renginio scenos lips į istorijos vadovėlius jau įrašyta grupė „Antis“, savo postmodernistinę kelione į karjeros viršūnę pradėjusi gūdžiais 1984-aisiais. Aktyviai „Sąjūdžio“ veikloje dalyvavę ir „Roko maršus“ per Lietuvą rengę muzikantai neseniai atsikūrė tam, kad pradžiugintų senuosius savo gerbėjus bei laikui nepavaldžia roko muzika pritrauktų naujų.

Ne mažiau spalvingą pasirodymą Kaune surengs daugiau nei dešimtmetį verdantis stilių bei tautų katilas – grupė „SKAMP“. Jauniausia, bet tikrai ne ramiausia „Supadevynios: Marios“ grupė – aktorystę su muzika puikiai derinantys „Suicide DJs“.

Didžėjai – ir denyje, ir bare

Ant Kauno marių esantis Jachtklubo denis rugsėjo 10-ąją bus atiduotas rudens nuotaikas vaikysiantiems didžėjams. Čia vasaros atostogų istorijas dėstys „Love In Slow Motion“ komanda – Martin Virgin ir St. Stereo, jiems antrins deep house žinovas ir propaguotojas Antanas Gustaitis. Savo ruožtu smėlį iš susirinkusiųjų kišenių barstys kreivo ritmo specialistai Pakas („K.U.B. Collective“) bei Deneez („One Ear Stereo“).

Jachtklubo baro stiklines tuo tarpu drebins tvirto house ir techno skleidėjų būrys. „Happyendless DJs“ komandai renginyje atstovaus vienas jos vėliavnešių Benua, drauge su juo iš Vilniaus nešinas plokštelių glėbiu atkeliaus „min_for“ atstovas ir „Minimal.lt“ judėjimo vadas Shn.

Kauno frontą baro scenoje palaikys savo įrašais ne tik šokėjus, bet ir leidybines kompanijas stebinantis BenBen bei „Organzza“ senbuvis Mayan. Iš Klaipėdos savo eksperimentinį minimal techno skambesį atgabens kūrėjas ir didžėjus Palette.

Paskutinė proga šią vasarą

Kaip ir pirmųjų dviejų „Supadevynios“ naktų metų, rugsėjo 10-ąją bus galima ne tik paganyti ausis ir kojas, bet ir palepinti akis bei protą.  Organizatoriai išsitarė, kad ruošiamos įmantrios dekoracijos jachtklubo deniui, kuris virs „Supadevynios“ lounge baru, o atmosfera ir aplinka jame leis pasijausti lyg dar viename renginyje. Taip pat baigiama ruošti marių dvasia alsuojanti performansų ir šokio programa, kuri bus atskleista kiek vėliau.

Paskutinis iš trijų vasaros renginių Kauno Jachtklube – „Supadevynios: Marios“ įvyks rugsėjo 10-ąją. Bilietais į renginį, kuriame koncertuos įdomiausi Lietuvos muzikantai bei sukčiausi didžėjai, jau prekiauja „Tiketa“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius