Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„The Ball & Chain“ koncerte „Vasaros terasoje“ – miegamojo muzika

Aštuonių „išankstinio savaitgalio“ koncertų ciklas „TUBORG Liquid Soundtrack“ artėja prie sezono pabaigos. Kol kalendoriuje dar šilta, Vilniaus mokytojų namų kiemelyje veikianti „Vasaros terasa“ ketvirtadienį, rugpjūčio 18-ą, kviečia į šeimyninio Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings dueto „The Ball & Chain” koncertą.
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis
Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Muzika iš mūsų miegamojo jūsų miegamajam“, – taip labai jaukiai ir drauge brandžiai naują, šįkart bendrą kūrybos etapą pristato ryškiai į Lietuvos muzikos istoriją įrašyti atlikėjai. Grupės „inCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis ir „Skamp“ vokalistė Erica Jennings sėkmingai karjerų siekė individualiai, ir tik visai neseniai publikai pristatė tai, ką ironiškai pavadino „The Ball & Chain” –– svarmenimis, laikančiais juos drauge. Porą sūnų ir šunį auginanti pora didžiuojasi tuo, kad dainų tekstuose kalba apie laiko patikrintą meilę, o ne „drugelius pilve“ – žodžiai gali skambėti ciniškai, bet yra nuoširdūs ir subrandinti. Juos papildanti muzika – intymi ir primena kasdien girdimus, bet mielus ir šiltus garsus. Štai kodėl „The Ball & Chain” galima vadinti miegamojo muzika.

Jurgio tėvynėje Kolumbijoje įrašytą debiutinį kūrinį „Don‘t Think Twice“ vasarį pristatęs ir gegužę pirmą kartą kartu pasirodęs duetas kol kas koncertuoja atsargiai ir išrankiai, tačiau jau spėjo aplankyti Lietuvos kurortus – Palangą, Druskininkus ir Nidą. Gausėjančias gerbėjų gretas ką tik pasiekė naujas kūrinys „Sweet Summer Blues”, matyt, įkvėptas liepą aplankytos muzikaliosios Kubos.

Savaitgalį pradėti ketvirtadienį rugpjūčio 18-ąją „The Ball & Chain“ kvies nuo 20 val. Iki ir po koncerto Mokytojų namų kiemelyje didžėjaus The Sneekers (Television Rocks) ir Boyfriend (Club Tropicana). Kaip ir visi „TUBORG Liquid Soundtrack“ koncertai bei „Vasaros terasos“ organizuojami renginiai, šis – visiškai nemokamas. Belieka priminti, kad serijos uždarymas laukia rugpjūčio 25-ąją – tuomet į „Vasaros terasą“ bandys sutilpti grupė „Happyendless“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius