Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trakų rajone – tarptautinės aviamodeliuotojų varžybos (nuotraukos)

Plačioje pievoje už Paluknio aerodromo (Trakų raj.) vyksta tarptautinės aviamodeliuotojų varžybos BALTIC CUP 2009. Varžytis jose užsiregistravo 120 dalyvių iš 15 šalių.
Plačioje pievoje už Palunkio aerodromo (Trakų raj.) vyksta tarptautinės aviamodeliuotojų varžybos BALTIC CUP 2009.
Plačioje pievoje už Paluknio aerodromo (Trakų raj.) vyksta tarptautinės aviamodeliuotojų varžybos BALTIC CUP 2009. / „15min“ skaitytojo Jono nuotr.

Į dangų leidžiami modeliai tokiose klasėse: F1A (sklandytuvai), F1B (modeliai su gumos varikliais), F1C (taimeriniai modeliai su stūmokliniais varikliais), F1Q (modeliai su elektros varikliais), teigiama išplatintame pranešime.

Tai labai aukšto lygio varžybos, o jų dalyviai yra stipriausi šiuo metu pasaulio modeliuotojai. Tarp jų pamatysime Pasaulio ir Europos sklandytuvų klasės čempioną švedą Perą Findahlą.

Dugelio šalių rinktinių nariams – tai pasiruošimo etapas prieš Kroatijoje vyksiantį Pasaulio čempionatą. Lietuvoje BALTIC CUP etapas rengiamas 8 kartą.

Šeštadienį čia vyks kitos varžybos, kurias rengs Estijos modeliuotojai. Jie jau šeštą kartą Lietuvoje organizuoja Estonian Free Flight Cup etapą, kadangi savo šalyje neturi tokių erdvių laukų, kurie tiktų skraidinti laisvo skrydžio modelius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius