-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnių sudrebins „Trance Euphoria 2010“!

Ar prisimeni patį gražiausią savo sapną? Kai mėgavaisi tikriausių ir šilčiausių emocijų jūra, tiesei rankas į tik Tau priklausantį ryškiausiomis žvaigždėmis nusėtą dangų ir skridai melodingais euforijos sparnais... Kai venomis pulsavo karštas „trance“ kraujas, o širdis plakė sodriu ir gyvu ritmu... Tavo sapnas virs tikrove pirmą kartą Lietuvoje vyksiančiame grandioziniame ugnies ir muzikos šou „Trance Euphoria 2010“!
Renginio reklama
Renginio reklama / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ugnies šou

Iš užburiančio sapno pabusti neleis pasaulinės trance muzikos žvaigždės: DJ San, John O‘Callaghan ir Ferry Corsten. Mistika alsuojančią atmosferą atmintyje įamžins pirmą kartą Baltijos šalyse pasirodysiantis gyvas specialiųjų efektų užtaisas – KRYOMAN! Euforijoje skęstančius kūnus ir širdis dar labiau kaitins kvapą gniaužiantis ugnies šou.

Pirmuosius gražiausio Tavo trance sapno akordus sugros perspektyvusis DJ San. Talentingas olandų kilmės didžėjas ir prodiuseris kuria energingą, banguojančiomis boso linijomis ir ekspresyviomis būgnų partijomis pasižyminčią muziką. DJ San dar žinomas kaip Solid Session ir San Project, jau dabar gretinamas su žinomiausiais Olandijos elektroninės šokių muzikos vardais, tokiais kaip Tiesto. Specialiai Tau DJ San ruošia vieną šilčiausių warm up pasirodymų, kuriuo galėsi mėgautis kovo 19-osios naktį.

Muzikos ir ugnies šou „Trance Euphoria 2010“ padangę nušvies dar viena ypatingo ryškumo žvaigždė, šiuolaikinės trance muzikos klasika tapusio kūrinio „Big Sky“ autorius Johnas O‘Callaghanas! Slėpdamasis po pseudonimais „Joint Operations Centre“ ir J.O.C., atlikėjas stebina ne tik savo kūryba, bet ir gebėjimu kokybiškai ir subtiliai nuo progresyvių trance garsų pereiti prie tamsaus tech skambesio. Iš Airijos kilęs didžėjas pasižymi stebėtinu talentu ne tik kurti, bet ir remiksuoti kitų didžėjų kūrinius. Šių metų kovo mėnesį Johnas O‘Callaghanas grojo didžiausioje „Trance Energy“ scenoje – pagrindiniame pasaulinio masto trance muzikos renginyje, tad gali būti tikras, kad vos prisilietęs prie grotuvų po Tavo kojomis jis įžiebs tikrą trance ugnį!

Hipnotizuojančius trance burtus skleis vienu stipriausių šio muzikos stiliaus pradininkų laikomas Ferry Corsten, kuris nuo pat karjeros pradžios garsėja savo didžėjaus veikla ir stebinančiais remiksais subūrusiais tūkstantines gerbėjų minias. Šis trance pionierius gali didžiuotis sėkmingiausiai parduodamais albumais, beveik tuzinu auksiniais tapusių singlų ir nesuskaičiuojamais apdovanojimais. Specialiai muzikos ir ugnies šou „Trance Euphoria 2010“ Ferry Corsten ruošia itin energingą ir skoningą muzikos užtaisą, užliesiantį ne tik šokių aikštelę, bet ir Tavo vidų. Trance ikona stebins ne tik išlavintu muzikos skoniu, bet ir specialiai į šį renginį atsivežtu savo VJ. Tai pasirodymas, kurio neįmanoma praleisti!

Svaigiausia muzikos ir ugnies šou „Trance Euphoria 2010” staigmena – KRYOMAN! Tai pirmasis tokio pobūdžio pasirodymas Baltijos šalyse. Fenomenu laikomas robotas drebina žymiausias šokių aikšteles nuo 2005 metų. Įspūdingai atrodantis milijonu L.E.D. šviesų švytintis roboto kostiumas, 100 mw lazeriais ir pirotechnika deganti konstrukcija, KRYOMAN paverčia pagrindiniu aukščiausio lygio šou elementu. Kaskart žadą atimančiais roboto pasirodymais lepinama KRYOMAN rezidencijos publika Ibisoje pratrūksta netikėčiausių emocijų cunamiu: nuostaba, džiaugsmo ašaromis ir euforija. Nauji potyriai neaplenks ir Tavęs!

Kovo 19 dieną parodų rūmuose „Litexpo“ muzikos ir ugnies šou „Trance Euphoria 2010” gražiausias Tavo sapnas virs realybe! Nepraleisk progos pirmą kartą gyvenime susapnuoti euforijos atmerktomis akimis!

Išankstinių bilietų kainos nuo: 55 Lt. VIP – nuo 100 Lt. Išankstinių bilietų kiekis ribotas. Bilietai brangs!

„Deluxe“ bilietas – priešais sceną atskira erdvė, minkštasuoliai, atskiras baras su atskiru aptarnavimu. Susitikimas su užsienio atlikėjais. Vaišės!

Bilieto kaina asmeniui – 1 000 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius