Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ūkio banko teatro arenos balandis – pavasariškai aktyvus

Vos po keleto savaičių savo 2-ąją gimimo dieną švęsianti sostinės Ūkio banko teatro arena balandžio mėnesį savo gerbėjams tikrai neleis nuobodžiauti. Vis stiprėjantis pavasario dvelksmas čia atneš didžiulę puokštę teatro ir muzikos renginių, kurių bus nevalia praleisti nė vienam aktyviam bei kultūringam miestiečiui.
Oskaro Koršunovo „Hamletas“
Oskaro Koršunovo „Hamletas“ / Organizatorių nuotr.

Daugiau kaip 170 000 svečių sulaukusi ir juos į 203 renginius pakvietusi arena balandį pradžiugins Oskaro Koršunovo spektaklių išsiilgusius gerbėjus, o taip pat pristatys teatro darbų iš Rusijos. Nepamiršti liks ir klubinėtojai ar cirko gerbėjai.

Prieš dvejus metus šiandien vilniečių ir miesto svečių mėgstamą areną atidaręs Oskaro Koršunovo spektaklis „Shopping & Fucking“ susilaukė ne vieno priekaišto, tačiau nepasainat to skaičiuoja jau dešimtus savo gyvavimo metus. Per tą laiką jis buvo suvaidintas daugiau kaip šimtą kartų, o jubiliejinis, dešimtasis, sezonas spektakliui „Shopping & Fucking“ bus paskutinis. Taigi, paskutinį kartą pamatyti kaip puikiai spektaklyje pasirodo garsiausi lietuvių aktoriai OKT gerbėjai kviečiami jau balandžio 1 dieną.

Paskutinį kartą šį sezoną, balandžio 2-ąją, bus rodomas ir Oskaro Koršunovo „Hamletas“, o balandžio 13-ąją areną purtys Montekių ir Kapulečių karas, kurį savaip talentingasis režisierius interpretavo spektaklyje „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džiuljetos istorija“.

Tiems, kurie su Oskaro Koršunovo kūryba jau spėjo susipažinti bei mielai patirtų ką nors naujo, bus skirti spektakliai iš Rusijos. Regis, jau ir jie užkariavo pirmąsias lietuvių simpatijas. Praėjusį mėnesį Ūkio banko teatro arenoje viešėjusi komedija „Tryse geležinkelio stotyje“ sulaukė palankių žiūrovų vertinimų ir prašymų sugrįžti dažniau. Žiūrovų noras – arenai įstatymas. Balandžio 14 dieną čia svečiuosis teatro desantas iš Maskvos. Vilniečiai ir miesto svečiai išvys spektaklį „Veskite mane!”, o balandžio 30-ąją turės progą susipažinti su N.Koliada komedija „Persiškos alyvos“.

Nenuskriausti liks ir tie, kurie laisvalaikiu meiliau renkasi ne teatro spektaklių galybę, o klubinius renginius. Balandžio 8-ąją Ūkio banko teatro arenoje garsiai nugriaudės jau aštuntas radijo stoties „Power Hit Radio“ gimtadienis. Jo metu pirmuoju smuiku grieš beveik dvidešimt metų prie pulto stovintis, neįtikėtinai populiarus ir iš proto varantis garsiausias Italijos didžėjus bei šokių muzikos prodiuseris Alex Gaudino.

Kitą dieną po audringo vakarėlio arenoje karaliaus cirkas. Balandžio 9 dieną sostinėje viešės legendinis Kinijos akrobatų šou „Legends of Shaolin“. Abejingų nepaliksiančiame pasirodyme Šaolino vienuolyno kariai demonstruos ypatingus kovos sugebėjimus. Žiūrovai išvys tikrąjį vienuolių gyvenimą, padėsiantį geriau pažinti Kinijos budizmo ir kung fu kultūras.

Mėnesio pabaigoje, 22 dieną, Ūkio banko teatro arenoje vyks labdaros koncertas „Gerumo diena“. Renginį tiesiogiai transliuos LNK televizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius