-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Už rastą amerikiečių rašytojos laišką – leidyklos dovana

„Brangus nepažįstamasis“ (angl. k. dear stranger) – tokiais žodžiais savo laišką pradeda amerikietė, vos 28 metų, bet jau tarptautinio pripažinimo sulaukusi rašytoja Maggie Stiefvater.
Maggie Stiefvater
Maggie Stiefvater / Kate Hummel

Žodžiai skirti vienam iš 15-os (tiek atvirlaiškių autorė atsivežė iš tėvynės) atsitiktinių prašalaičių, kurie ras šias simbolines žinutes parke, viešbučio priimamajame ar netgi viešajame tualete jos turo po Europą metu. Tokius atvirlaiškius šį savaitgalį gali rasti ir Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos, kur autorė lankysis prieš išskrisdama į Jungtines Amerikos Valstijas, gyventojai ar svečiai.

„Aš tikiu atsitiktinumu, tikiu, kad viskas nutinka ne be priežasties. Tad pamaniau: gal 14 kartų iš to bus pasijuokta, bet galbūt bent vieną žinutę ras tas, kuris įvertins“, – savo interneto tinklaraštyje keliaudama po Europą mintimis dalijosi pati M.Stiefvater.

„Autorės vizitas – išskirtinė dovana mūsų skaitytojams. Todėl šia proga tiems laimingiesiems, kurie atsitiktinai pakels kur nors autorės paliktą atvirlaiškį, siūlau susisiekti su mumis ir mes mielai jam ar jai padovanosime abi M.Stiefvater knygas su autografais“, – sakė leidyklos „Alma littera“ direktorė Danguolė Viliūnienė.

Autorė išgarsėjo parašiusi knygą „Virpėjimas“, kurios jaudinantis ir poetiškas siužetas pasakoja apie mažai kuo išsiskiriančią merginą, stebinčią vilkus už savo namo, ypač vieną vilką geltonomis akimis – tą, kuris stebi ją pačią. Vos pasirodžius „Virpėjimui“, teisės kurti ekranizaciją buvo parduotos „Žiedų valdovo“ prodiuseriams, o nežemiškos meilės gerbėjai laukia naujos pasaulį sudrebinsiančios jausmų istorijos.

Susitikimai su skaitytojais vyks:
– spalio 15 d. 17 val. Vilniuje PLC „Panorama“ (šalia knygyno „Pegasas“)
– spalio 16 d. 15 val. Kaune PC „Akropolis“ („Baltų lankų“ knygyne)
– spalio 17 d. 14 val. Klaipėdoje PC „Akropolis“ („Baltų lankų“ knygyne)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius