Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vandenlenčių parkas kviečia į naktinį pasivažinėjimą Anykščiuose

Nuo šių metų šiltojo sezono pradžios Pagojės tvenkinys, esantis šalia Anykščių, visus ištroškusius nuotykių ir vandens pramogų kviečia ne tik stebėti vandens ruožo lydimą čiuožėją, sirgti už jo sėkmę ir nesėkmes, bet kartu ragina viską išbandyti patiems. Pagojės tvenkinys ir jame įsikūręs Wake parkas “Wake pond” – tai vieta, kur susilieja kaitinantis adrenalinas, įtraukiančios linksmybės bei užtikrintai garantuojami neišdildomi įspūdžiai.
Vandenlenčių parko atidarymas
Vandenlenčių parkas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Stebina renginių gausa bei naujomis idėjomis

“Wake pond” įkūrėjai neapsiriboja jau daugeliui beveik įprasta tapusia pramoga – čiuožimu vandenlente. “Nesėdime vietoje, nuolatos kirba naujos idėjos, sumąnymai kaip dar galėtume labiau populiarinti vandenlenčių sportą. Nuolatos atsižvelgiame į apsilankiusiųjų nuomonę, ieškome netradicinių būdų važinėjimą vandenlente paversti dar patrauklesniu. Mūsų patyręs ir itin malonus personalas tikrai visus “pastato ant lentos!”. Šiuo metu turime tris figūras, batutą, tinklinį, karštą lauko kubilą bei burlentę – tad „Wake Pond“ talpina ne tik daug pramogų, bet ir geras emocijas“,- teigė vandenlenčių parko įkūrėjai.

Galima pasikartoti, tačiau vaikinų galvose tikrai kirba nuostabių idėjų – visai nesenai parko įkūrimą ir Jonines kartu pasitikti kvietė “Joninių festas 2014”, o liepos 25 d. naktis buvo pasitikta ovacijomis, ežeras nušvito šviesos ruožais, o suplūdę daugiau nei 200 svečių galėjo mėgautis siūlomu jau galbūt tradiciniu tampančiu „Wake pond“ renginiu – naktiniu važinėjimusi „Night wake ride“. Apsilankiusieji negailėjo pagyrų bei dalinosi savo emocijomis, kurios nors renginiui ir senokai praėjus, neleidžia atsižiaugti praėjusiu emocijų pliūpsniu. Po pirmojo „Night ride“ važinėjimosi užkalbintas lankytojas Donatas teigė, kad čiuožti naktį – fantastiškas jausmas, ypač todėl, kad šviesos ir žmonių ovacijos lydėjo kiekvieną jo šuolį ir vertė pasijusti kaip vienoje dainoje“ <...> visos akys į mane, vakar sapnavau sapne <...>“. Teigiamoms emocijoms antrino ir merginos - Kornelija bei Eglė, anot jų: „Jau nuo kelio matomi šviesos blyksniai nuteikė neeiliniam renginiui, o itin didelį susižavėjimą kėlė draugiška atmosfera, puiki muzika ir daugybė linksmai nusiteikusių žmonių, ko daugiau ir tereikia!”. Įspūdžius žodžiais kartais sunku apibūdinti, todėl „Wake Pond“ parko personalas dalinasi savo sukurtu video filmu iš pirmojo „Night wake ride“. 

WHITE NIGHT @ WAKE POND
WHITE NIGHT @ WAKE POND

Pirmasis naktinis pasivažinėjimas tikrai nebuvo „prisvilęs“, todėl Tomas ir Matas net nedvejodami iš karto po renginio nusprendė, kad reikalingas ir antrasis tokio pobūdžio renginys (neabejotinai ir reginys!). Tad, jau šį penktadienį, rugsėjo 19 dieną „Wake Pond“ dar kartą naktį atgims šviesoje, vandens pursluose bei nuotaikos pliūpsniais pasitiks visus norinčius išbandyti antrąjį naktinį važinėjimąs, kur jūsų lauks, diskoteka kartu su nepakartojamais DJ Kaimynai Team, karštas vandens kubilas, karaokė bei kūnus šildantis laužas.

Wake parko įkūrėjai itin džiaugiasi, kad per pirmąjį „Night wake ride “  susirinko toks kiekis žmonių – nuo žiūrovų, iki pačių „raiderių“. O žiūrovų aktyvumas bei nuotaika, užkaitinta puikios muzikos, sukurto apšvietimo tik dar labiau kaitino šiltą bei pašėlusią vasaros naktį. Tiems, kurie dar abejoja ką veikti šį savaitgalį, galima priminti, „Wake Pond“ personalas sukurs tokią gaivą, kuri lydima vandens purslų užtikrins, kad šypsena nuo veido nedings dar kelias savaites į priekį, kol „Wake Pond“ vyrams kils naujos idėjos. 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius