Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros pabaigai – išsiilgtas Sauliaus Bareikio ir Andriaus Kulikausko koncertas

Po kelių metų pertraukos su bendra programa grįžta išsiilgtas scenos duetas – maestro Andrius Kulikauskas ir aktorius Saulius Bareikis. Rugpjūčio 21 d. 20 val. paskutiniame Barzdotų bardų vakarų koncerte „Artistų“ vasaros terasoje Vilniuje dalyvaus šie du žymūs menininkai bei jaunieji atlikėjai – Justė Kazakevičiūtė ir gitaristas Tadas Umbrasas.
Andrius Kulikauskas
Andrius Kulikauskas / Koncerto organizatorių nuotr.

Justė Kazakevičiūtė – neeilinio balso, neeilinio talento ir neeilinių gabumų atlikėja, kuriai žiūrovų salės ploja atsistojusios. Vilniaus kolegijos menų fakultete fortepijoną baigusi mergina pastaruoju metu dažnai sutinkama maestro Andriaus Kulikausko koncertuose, kuriuose atlieka pastarojo parašytus arba savo pačios sukurtus kūrinius. Šiame koncerte Justė pasirodys ne viena – su jaunuoju gitaristu Tadu Umbrasu, kurio gitaros valdymas yra išskirtinis tokių metų vaikinui, o improvizacijos puikiai dera duete su Juste. Su klausytojais šis duetas sveikinsis prieš A.Kulikausko ir S.Bareikio pasirodymą.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Saulius Bareikis
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Saulius Bareikis

Nuo 2008 metų bendrus pasirodymus rengiantys aktorius ir kompozitorius kviečia į autorinių dainų vakarą, kuriame skambės įvairiais laikotarpiais kurtos dainos žemam Sauliaus tembrui pritariant gitara ir smuiku, o maestro Andriaus Kulikausko valdomi akordeonas ir fortepijonas puikiai išpildo jųdviejų atlikimą. Pastaraisiais metais kone kelis kartus per metus jungtiniuose koncertuose po kelias dainas padainuojantys atlikėjai patys labai laukia susitikimo, kadangi kiekvienas jųjų koncertas yra papildomas improvizacijomis, kada kūrėjai leidžia sau „pašėlioti“ scenoje. 

Taigi visiems, pasiilgusiems šviesaus liūdesio (darykim išvadą, dėl to, jog vasara eina į pabaigą), gilių ir prasmingų eilių, žaismingo ir dramatiško atlikimo, rugpjūčio 21 d. 20 val. ir bus skirtas vakaras, kuris taps tikra atgaiva. A.Kulikauskas ir S.Bareikis dainuos apie tai, ką kužda širdis – atvirai, jautriai ir nuoširdžiai, ir tik jums.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius