Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienkartinis projektas

Garsus lietuvių kompozitorius, aranžuotojas ir poetas Andrius Kulikauskas ir aktorius bei bardas Saulius Bareikis kviečia vilniečius į vienintelį jų bendrą gyvo garso koncertą.
A.Kulikauskas ir S.Bareikis
A.Kulikauskas ir S.Bareikis / Organizatorių nuotr.

„Mielieji, skiriantys gyvą garsą nuo sintetinio, originalą nuo koverio, net krizės metu nepraradę poreikio pasotinti sielą!“ – tokiais žodžiais kviesdamas pabūti kartu kreipiasi A.Kulikauskas. „Keistuolių teatre“ vyksiančiame vieninteliame A.Kulikausko ir S.Bareikio gyvo garso koncerte, autoriai savo kūrinius atliks su tik šiai progai suburta muzikantų grupe. Jiems talkins pritariančioji vokaliste Indrė Dirgėlaitė, kontrabosininkas Vytis Nivinskas, trimitininkas-multiinstrumentalistas Saulius Petreikis ir perkusininkas Vytis Vainilaitis. „Tai vienkartinis, todėl nepakartojamas projektas. Nepraleiskite galimybės šį pavasario vakarą begalinių pasirinkimų mieste paskraidyti mintimis virš debesų ir laimingai nusileisti Marijos žemėje“, – viliojo atlikėjai.

Koncertas vyks šiandien 19 val. Keistuolių teatre (Laisvės pr. 60).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius