Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – komiksų kūrybinės dirbtuvės

Visi piešiantys ar rašantys, paišaliojantys sąsiuvinių paraštėse ar kuriantys ketureilius, tuo neužsiimantys, bet norintys pabandyti kviečiami rugsėjo 24 dieną, šeštadienį, ateiti į komiksų kūrybines dirbtuves, kurios vyks Vilniuje, Visų Šventųjų bare (Visų Šventųjų g. 7).
Ch. Fauro kuriamas menas, pažvelgus iš arti, atrodo kaip paprasčiausias spalvotų vaškinių kreidučių kratinys, tačiau žiūrint per atstumą, išryškėja nuostabūs portretai ar gyvenimiški vaizdai.
Vilniuje vyks komiksų kūrybinės dirbtuvės. / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Užsiėmimą ves Joskaudė Pakalkaitė, dar žinoma Yoshi vardu. Ji papasakos, kas yra komiksai, kaip jie yra kuriami, pasidalys paslaptimis, iš kur semiasi idėjų, ir kur ieško istorijų. Dirbtuvėse susitikę piešėjai ir rašytojai turės galimybę kartu kurti, pažindintis, dalytis idėjomis ir galbūt net susirasti tuos žmones, kurių jiems trūko savo kūrybinių planų įgyvendinimui.

Dirbtuvės nemokamos, tačiau organizatoriai prašo dalyvius atsinešti savo mėgstamus pieštukus, kreideles, tušinukus ar kitus piešimo ir rašymo instrumentus ir popieriaus. Renginys vyks nuo 13 val. iki 16 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius