Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje ūš kalėdinis dovanų turgus

Jei jums labai patinka įvairūs daiktai, mėgstate juos apžiūrinėti, pirkti, dovanoti ar aptarti – šį savaitgalį „Daiktų viešbutis“ kviečia į originalų kalėdinį „Daiktų turgų“.
Dizaino galerijoje ir parduotuvėje „Daiktų viešbutis“ ketvirtadienį buvo pristatyti prancūziško dizaino kūriniai ir buvo siūloma paragauti tradicinio prancūzų maisto.
Dizaino galerija ir parduotuvė „Daiktų viešbutis“. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Sagės, auskarai, batai, drabužiai, šviestuvai – čia bus viskas, ko reikia jūsų spintai, širdžiai ar geram draugui. „Daiktų viešbučio“ bendrasavininkė ir viena mugės organizatorių Dalia Mauricaitė teigė, kad ne ką mažiau svarbus ir bendravimas bei troškimas prieš šventes suburti žmones. „Pagrindinis sumanymas tai, kad vyks ne paprastas, o kalėdinių dovanų turgus. Viskas, ką išsirinks pirkėjas, pardavėjas tuoj pat supakuos kaip dailią dovaną. Tereikės namuose padėti ją po eglute“, – linksmai kalbėjo organizatorė. Anot D.Mauricaitės, šventiniame turguje dalyvauti ketina net 43 dalyviai, daugelis jų – jau pažįstami lietuvių kūrėjai. „Dalyviai yra labai įdomūs ir skirtingi, juolab kad daiktus siūlys ir patys dizaineriai, o šie – unikalūs“, – tikino ji.

Dizainerė prasitarė, kad kalėdinio turgaus lankytojai galės tapti „laimingų kojinių“ savininkais. „Į jas gali įdėti dovaną, o žmogus gaus ir dovaną, ir kojinę. Jos laimingos, nes yra margos ir kelia nuotaiką“, – pasakojo D.Mauricaitė.

Tik nepamirškite, kad turguje galima derėtis. Kalėdinis „Daiktų viešbučio“ turgus, kurį rasite „Daiktų viešbutyje“, T.Ševčenkos g. 16A, veiks šeštadienį ir sekmadienį 12-18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius