Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Woo“ vakarėlyje „Jus‘ Dance“ – svečias iš Latvijos

Porą mėnesių pailsėję nuo įnirtingų house šokių „Deep Inc“ ir vėl kviečia į „Jus‘ dance“. Jau ketvirtasis ciklo renginys klube „Woo“ vyks lapkričio 5-ąją, penktadienį.
Mixmaster AG
Mixmaster AG / WOO nuotr.

Praėjusį kartą pasibaigusios vasaros vaisius „Jus‘ Dance“ scenoje „Deep Inc“ raškyti padėjo tyliojo veido riteris Vidis. Šįkart deep ir soulful house duetas svečio taip pat sulauks. Šįkart tai bus didžėjus iš Latvijos sostinės Mixmaster AG, legendinio dueto „Mixmasters AG & Raitis“ pusė.

Sunku patikėti žvelgiant į visuomet jaunas didžėjaus akis, bet Mixmaster AG karjera tęsiasi jau daugiau nei dvidešimt metų. Taip, dar 1989-aisiais mokydamasis vidurinėje jis iš juostų grojo disco, o netrukus Latvijoje ėmė skleisti meilę juodajai šokių muzikai – house, new beat, soul, rap.

Dar po kelerių metų užsimezgė stipri draugystė su jau minėtu kolega Raitis, ir keturios jų rankos už didžėjaus pulto ėmė krėsti stebuklus. Vakarėliai su įvairiais užsienio atlikėjais Rygoje, kituose Latvijos miestuose, kaimyninėse šalyse, autorinė radijo laida „Soul Power“ – nenuostabu, kad „Mixmasters AG & Raitis“ vienais geriausių Baltijos šalių didžėjų vadinami ne tik namuose.

Vienu stiliumi diskotekose Mixmaster AG tikrai neapsiriboja, tad judėti „Woo“ teks tiek pagal house, tiek pagal disco, soul, jazz, electro garsus. Vizitinė „Jus‘ Dance“ kortelė – house dance šokėjai – drąsins kukliausius ir šokių aikštelėje pieš įmantrius judesius.

Ketvirtasis „Jus‘ Dance“ su broliais „Deep Inc“ bei Mixmaster AG – penktadienį, lapkričio 5-ąją. Įėjimas į „Woo“ iki 23 val. kainuos 5 Lt, vėliau – 10 Lt.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius