-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zarasuose vyksta festivalis be svaigalų „Masters of Calm“

Jau trečius metus iš eilės Zarasuose, Dūburio ežero saloje vyksta įvairių praktikų, seminarų ir mokymų renginys – festivalis „Masters of Calm“. Festivalis vyks iki rugpūčio 16 d.
Festivalis „Masters of Calm“
Festivalis „Masters of Calm“ / „Masters of Calm“ organizatorių nuotrauka

Trečius metus iš eilės vykstantis renginys plečiasi, ištikimų ir naujų dalyvių, mokytojų ir paskaitų daugėja – tuo itin džiaugiasi festivalio organizatoriai, kuriems pasiruošimo darbai verda ištisus metus.

„Pirmais metais pas mus į festivalį visi rinkosi nedrąsiai, ieškodami ir norėdami išbandyti kažką naują, tačiau šiemet tikrai galime pasidžiaugti dalyvių gausa. Smagu matyti ir tuos pačius veidus. Praeitais metais dalyvavusieji festivalyje sugrįžta – o tai mums yra didžiausias įvertinimas”, – neslepia festivalio siela vadinamas pagrindinis organizatorius Mindaugas Vidugiris.

Rytai čia prasideda anksti – jau 5 val. saulę pasitikti galima ant ežero kranto darant jogą, vėliau besikeliantiems – mankštą.

Atvykstantieji į „Masters of Calm“ jau žino, kad čia jų laukia daugybė įvairių paskaitų, seminarų, mokymų, vakarinių koncertų ar tiesiog ilgų pasisėdėjimų prie laužo. Čia niekas nenustemba neradęs pirkti alkoholio ar gavęs pietums vegetariško vaišnavų ruošto maisto – būtent tokia ir yra pačio renginio idėja.

Rytai čia prasideda anksti – jau 5 val. saulę pasitikti galima ant ežero kranto darant jogą, vėliau besikeliantiems – mankštą. Po pusryčių visų laukia paskaitos, seminarai, naujos pažintys su dėstytojais ir kitais festivalio dalyviais.

Per pietus gongo garsai festivalio dalyvius kviečia susirinkti pasisotinti vaišnavų ruošto šviežio vegetariško maisto. Po pietų dalyvių vėl laukia paskaitos ir užsiėmimai, o vakare vėl visi kartu susirenka bendrai vakarienei ir pasisėdėjimams prie laužo.

Kaip ir praeitais metais, taip ir šiemet, festivalyje vyksta įvairūs jogos užsiėmimai, reiki, belojaro, rebefingo pamokos, čia galima gauti žinių apie vedinę astrologiją, fraktalus, meditacinį bėgimą, tapingą ir apie kitas įvairias dvasines technikas, o norintiems – ir asmenines konsultacijas.

Per pietus gongo garsai festivalio dalyvius kviečia susirinkti pasisotinti vaišnavų ruošto šviežio vegetariško maisto. 

„Visi, norintys prisijungti prie mūsų festivalio, esate mielai laukiami iki pat rugpjūčio 16 d. O šių metų renginys ypatingas dar ir tuo, kad šiemet čia švęsime ir Žolines, tad nepraleiskite progos ypatingą dieną, mininčią vasaros ir rudens sandūrą, atitrūkti nuo žemiškų rūpesčių ir praleisti gamtoje kartu su bendraminčiais” – ragina festivalio organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius