Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G&G Sindikatas“ pristato naujausios dainos filmui „Tadas Blinda. Pradžia“ vaizdo klipą

15 gyvavimo metų, 5 albumai, svarbiausi Lietuvos muzikos apdovanojimai ir nesuskaičiuojama galybė įvairiausių muzikinių, socialinių bei labdaros projektų. Prie šių mūsų šalies mastu, palyginti, įspūdingų skaičių, „G&G Sindikatas“ nuo šiandien į savo sąskaitą prideda dar vieną dainą, muzikinį vaizdo klipą ir bendradarbiavimą su brangiausiu kada nors Lietuvoje sukurtu filmu pretenduojančia tapti juosta „Tadas Blinda. Pradžia“.
„G&G Sindikatas“
„G&G Sindikatas“ / Grupės nuotr.

Anot Pusho, daina gimė tarsi savaime: „Istorija aiški ir konkreti. Apie carinę priespaudą, mūsų žmonių netektis ir skausmus, tuometinę atmosferą ir neteisybę. Kova už laisvę ir tiesą – visa tai atsispindės dainos žodžiuose. Beje, jie aktualūs ir šiandien, nes Tadu Blinda gali vadintis kiekvienas, kovojantis su šiuolaikiniais vėjo malūnais – biurokratija, korupcija, žmonių skurdinimu.“

„Vos išgirdę, kad kuriamas naujas filmas apie Tadą Blindą, sugalvojome pabandyti kažkaip prisidėti prie šio didžiulio projekto, paskambinome režisieriui Donatui Ulvydui, sutarėme, kad sukursime dainą. Vėliau, filmavimo aikštelėje, gimė ir muzikinio klipo idėja. Mums visuomet rūpėjo istorinės šaknys, be to, labai įdomu prisidėti prie to, kas artima širdžiai“, – apie dainos filmui „Tadas Blinda. Pradžia“ idėją pasakoja Svaras.

Naujausios dainos „Žaibo rykštė“ vaizdo klipe galima pamatyti ne tik kūrinio įrašinėjimo garso studijoje užkulisius, bet ir jau rugsėjo 23 dieną didžiuosiuose ekranuose pasirodysiančio filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ nematytų scenų bei tai, kas juostoje taip ir liks už kadro. 

„Žaibo rykštė“ yra pirmasis po net ketverių metų pertraukos pristatomas grupės vaizdo klipas (2007 metais „G&G Sindikatas“ kūrė muzikinį klipą singlui „Tiems, kas rašo“). Beje, kūriniu „Žaibo rykštė“ grupė netrukus žada pasidalinti ir su radijo stotimis.

Naujausios „G&G Sindikatas“ dainos „Žaibo rykštė“ vaizdo klipas: 

VIDEO: G&G Sindikatas - Žaibo Rykštė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius