-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keistuolių teatro kompaktinėje plokštelėje „Dūkstantmečio kurmis“ – išsipildžiusi keista kurmio svajonė

Keistuolių teatro muzikinio spektaklio „Dūkstantmečio kurmis“ kūrėjai nusprendė, kad jei jau scenoje dūkstantis Kurmis (aktorius Dalius Skamarakas) įgyvendino savo svajonę ir pasisiūdino kelnytes su didelėm kišenėm, tai „parsigabenti“ spektaklį namo kiekvienas trokštantis taip pat gali.
Spektaklis „Kurmis“
Spektaklis „Kurmis“ / Martyno Siruso nuotr.

„Sukurti šį spektaklį savo piešiniais mus įkvėpė čekų dailininkas Zdenekas Mileris, kuriam talkino rašytoja Hana Doskočilova, – pasakoja idėjos autorė ir viena iš spektaklio „Dūkstantmečio kurmis“ kūrėjų Agnė Sunklodaitė. – Dabar šį nuotaikingą spektaklį visai šeimai mes perkėlėme į kompaktinę plokštelę, kad laiką su pamėgtais personažais kiekvienas galėtų leisti kada tik panorėjęs!”

Keistuolių teatro aktoriai pasakoja, kad kartu su Kurmiu, Pele (aktorė Viola Klimčiauskaitė), Varle (aktorė Agnė Sunklodaitė), Gandru (aktorius Irmantas Bačelis), Krekšle (aktorė Inga Petrauskaitė), Ežiu (aktorius Vytautas Rašimas) ir  kitais spektaklio veikėjais kiekvienas klausytojas galės ne tik dūkti dainuodamas, bet ir išgirs visą istoriją apie tai, kaip buvo įgyvendinta keisčiausia Kurmio svajonė turėti kelnes su didelėm kišenėm. Dar vienas Kurmio troškimas – kompaktinė plokštelė „Dūkstatmečio Kurmis“ – prekyboje turėtų pasirodyti spalio 15 dieną.

Tie, kurie svajoja „Dūkstantmečio kurmio“ istoriją ne tik paklausyti, bet ir pamatyti turėtų atkakti į Keistuolių teatrą spalio 14 arba lapkričio 25 dieną 12 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius