Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kito kampo“ penkerių metų statistika nustebino ir pačius aktorius

Vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje „Kitas kampas“ skaičiuoja penktus gyvavimo metus ir ryškiausius veiklos momentus.
Teatro „Kitas kampas“ aktoriai
Teatro „Kitas kampas“ aktoriai / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Statistika

„Juoko ašarų, kurias išliejo mūsų žiūrovai, jau nebesuskaičiuosi, tačiau yra tam tikrų dalykų, kuriuos mums pavyko susumuoti. Tiesa, teko nemenkai pasukti galvą, atsukti laiką atgal ir bent kartą susikaupti“, – sako teatro aktorius Kirilas Glušajevas.

Penkerių metų ir ateinančių trijų šventinių „Kito kampo“ koncertų proga aktoriai susėdo už apskritojo stalo, pasiėmė skaičiavimo mašinėlę ir ėmėsi darbo.

„Kito kampo“ veiklos rezultatai nustebino net ir pačius aktorius. Pasirodo, apytikriai šio vienintelio improvizacijos teatro Lietuvoje spektaklius pamatė jau daugiau nei 50 000 šalies gyventojų: „Ir tai neskaičiuojant gastrolių užsienyje“, – išriesdamas šypseną teatro statistiką komentuoja aktorius Audrius Bružas.

Kone kiekvieno spektaklio metu aktoriai vienai pasirinktai merginai iš publikos dainuoja po improvizuotą serenadą. Jei aktoriai leistų serenadų albumus, jų jau galėtų būti įrašyta mažiausiai 8 po keliasdešimt dainų.

Suskaičiavus, kiek iš viso aktoriai praleido laiko improvizuodami scenoje, ir sudėjus rezultatus, teatro „Kitas Kampas“ trupė galėtų surengti devynių dienų trukmės (be pertraukų) vieną ištisą spektaklį: „Ir tai neskaičiuojant repeticijų, kai tiesiog bandome išlaikyti gerą formą“, – dar platesnę ir savimi patenkintą šypseną riečia A. Bružas.

Vienas ryškiausių teatro rekordų yra improvizacija ore – „Kitas Kampas“ surengė savo pasirodymą 10 668 m aukštyje skridusiame lėktuve. Šis faktas netgi buvo užfiksuotas Lietuvos rekordų knygoje kaip aukščiausiai atlikta improvizacija. 
Tiesa, aktoriai taip ir nesuskaičiavo, kiek kartų vienas kitą bučiavo, mušė ir susijuokė ne vietoje.

Jau gegužės 8-11 dienomis aktoriai bandys sumušti daugiau asmeninių ir neasmeninių rekordų. Būtent tada geros nuotaikos teatras surengs savo „5 metai kartu“ koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Specialiai šio turo proga prie aktorių prisijungia kiti scenos chuliganai – „Suicide DJ’s“.

VIDEO: 5 metai kartu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius