Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 05

Skaitytojų informacija: ant užšalusio ežero kranto – piknikai ir pusnuogių poilsiautojų linksmybės (foto)

Puikūs sekmadienio orai išviliojo žmones į gamtą.
Panašu, kad tikrai galima degintis
Panašu, kad tikrai jau galima degintis. / 15min.lt skaitytojo Algirdo nuotr.
Temos: 1 Žvejyba

Naujienų portalo skaitytojas Algirdas R. po iškylos prie Žaliųjų ežerų – kupinas įspūdžių, kurie užfiksuoti jo atsiųstose nuotraukose.

„Gaila, kad vieno vyruko nenufotkinau, kuris su meškere ėjo žvejot... Atrodė įdomiai, kai visi ilsisi, deginasi, o ant ežerų – dar ledas! Daugelis žvejų jau ėjo žvejoti šį savaitgalį, bet teko labai nusivilti“, – apie tai, kad pavasarinės žūklės sezono pradžios kai kam dar teks palaukti, sekmadienį rašė 15min.lt skaitytojas.

Kitas naujienų portalo skaitytojas Andrius A. dalijosi tokiomis mintimis: „Šiandien supratau, kodėl vakar šašlykai ir medžio anglys buvo perkamiausia prekė, man pačiam anglių vos užtekau, paėmiau paskutinį maišelį.“

Sekmadienį puikūs orai išviliojo žmones su šeimomis ir draugais į gamtą. Norėdami pamatyti linksmybes prie užšalusių Žaliųjų ežerų, spauskite čia.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius