Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujametę puotą Palangoje vainikavo fejerverkai virš jūros, Klaipėdoje – kariliono gausmas

Palangos kurorto tiltas jau kelerius metus tampa švenčiančiųjų traukos centru. Palydėti senuosius ir pasitikti naujuosius metus šventinę naktį čia suplūsta ne tik palangiškiai ar kurorto poilsiautojai, o ir aplinkinių miestų gyventojai.
Fejerverkai ant Palangos tilto
Fejerverkai ant Palangos tilto / Palangos savivaldybės nuotr.

Įspūdingam reginiui virš vandens Palangos savivaldybė išleido apie 15 tūkst. litų. Fejerverkai ant tilto šoko pagal žymiausias klasikos melodijas. Pasimėgauti įstabaus grožio šviesos ir garso pasirodymu palangiškiai ir kurorto svečiai traukė iš namų, šventinių renginių ir koncertų.

Palangos simboliu laikomame Kurhauze koncertą buvo surengęs dainininkas Donatas Montvydas, „Vandenio“ klube publiką audrino Andrius Mamontovas. Bilietai į šių atlikėjų pasirodymus Palangoje buvo išgraibstyti vos paskelbus apie naujametę programą.

Pasimėgauti fejerverkais virš vandens į Palangą suplūdo ir aplinkinių miestų gyventojai. Kas neprasibrovė iki tilto, šampano taures kėlė kituose Palangos ar Klaipėdos paplūdimiuose. Jie bet kokiu oru naujametę naktį tampa švenčiančiųjų traukos centru.

Palangos savivaldybės nuotr./Fejerverkai ant Palangos tilto
Palangos savivaldybės nuotr./Fejerverkai ant Palangos tilto

Žvarbaus jūros vėjo pabūgę klaipėdečiai ir miesto svečiai pro namų langus ar gatvėse stebėjo iš Teatro aikštės į dangų skriejančius šventinius fejerverkus. Prieš jiems nugriaudint virš  miesto klasikos kūrinių aranžuotėmis sugaudė Klaipėdos kariliono varpai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius