Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Prie bokšto“ – strategiškai patogi vieta vilniečių susitikimams

„Susitikime prie bokšto“ – dažnai galima išgirsti, jei planuojate pirmą pasimatymą arba net aklą pasimatymą. Kodėl būtent ši vieta yra dažna susitikimo pradžios taškas?
Lietus
Lietus / Vyginto Skaraičio/BFL nuotr.
Temos: 1 Kauno soboras

Prie Vilniaus katedros esanti varpinė, anksčiau buvęs gynybinis bokštas, yra itin atviroje Vilniaus vietoje, centre, kur beveik visada pamatysi klaidžiojančius turistus, riedlentininkus ar riedutininkus ir būtinai bent kelis po vieną stoviniuojančius ir laukiančius žmones, pasirėmusius į bokšto pamatus ar sėdinčius ant šalia esančių suoliukų. Šie žmonės atėjo su kažkuo susitikti – susitikimui pasirinko būtent šią vietą.

Kuo ji ypatinga? Net iš kito miesto esančiam žmogui tai pakankamai žinoma ir lengvai randama vieta, nes jei žinote, kur rasti Vilniaus katedrą, tikrai rasite ir bokštą. Nors ši vieta yra tikrai atvira ir plati erdvė, tačiau joje nesunkiai galima pamatyti reikiamą žmogų. „Prie bokšto“ – strategiškai patogi vieta susitikimams – susitikus prie bokšto galima pasirinkti eiti pasivaikščioti itin daug krypčių – pakilti į Gedimino kalną, eiti pasivaikščioti Sereiškiškių parke, eiti atsigerti kavos vienoje iš Pilies gatvės kavinukių ar tiesiog pasirinkti judrų Gedimino prospektą.

Rugsėjo mėnesio pradžioje labai dažnai galite pamatyti prie bokšto susibūriavusį jaunimą – greičiausiai tai bus pirmakursiai, kuriuos sukvietė jų kuratoriai bendram susitikimui ir susipažinimui. Kalėdiniu laikotarpiu čia dažnai atvyksta žmonės iš kitų miestų apžiūrėti kalėdinės eglutės ir nusifotografuoti. Pavasariop, kai atšyla oras, čia visada pamatysi triukus darančius dviratininkus, riedutininkus ir riedlentininkus. O visais metų laikais čia visuomet pastebėsi jaunų porelių kukliai nudelbtus žvilgsnius – greičiausiai jie susitiko pirmą kartą...

O kur paprastai Vilniuje susitinkate Jūs? Žemėlapyje pažymėkite savo mėgiamiausią susitikimų vietą ir rugsėjo 26 dieną, 17 val., ateikite į „Gardėsio“ meksikietiškomis duonelėmis HOLA! pagardintą susitikimą, daugiausiai žymėjimų sulaukusiame taške. Tikslios susitikimo vietos ieškokite www.15min.lt ar www.facebook.com/duonosvalgytojai  

Kaunas – prie fontano Laisvės alėjoje

Ypatinga vieta Klaipėdoje – Teatro aikštė

Mažvydo alėja Klaipėdoje – meniškos dvasios įsikūnijimas

Nuostabi vieta Kaune – soboras

„Susitikime Vilniuje prie vaikų pasaulio...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius