-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Susitikime prie vaikų pasaulio...“

„Susitikime prie vaikų pasaulio“ – ne vilniečiui šios vietos pavadinimas skamba šiek tiek keistokai. Kas tas „vaikų pasaulis“?
Gedimino prospektas
Gedimino prospektas / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Tai vieta esanti aktyviausių sostinės centro gatvių – Gedimino prospekto ir Vilniaus gatvės – sandūroje. „Vaikų pasauliu“ vilniečių nuo seno vadinama universalinė parduotuvė yra viena seniausių Vilniaus parduotuvių, kuri veikia jau beveik 100 metų.

Atrodo, kad ši vieta nėra jau tokia ypatinga ar išskirtinė. Tačiau ji yra pačiame Vilniaus centre ir ją galima lengvai pasiekti pėstute ar viešuoju transportu. Ši vieta yra tradicinė susitikimų vieta dar ir dėl to, kad visomis nuo „Vaikų pasaulio“ kryptimis galima rasti vietų pramogoms – Vilniaus gatvėje esančiose kavinukėse ar greito maisto restoranuose galima nusipirkti ko nors gaivaus ar užkąsti, tada, pavyzdžiui, eiti prisėsti ant Vinco Kudirkos aikštėje esančio suoliuko ar leistis pasivaikščioti Gedimino prospektu.

Praeinat pro „Vaikų pasaulį“ beveik visuomet pamatysite lūkuriuojančius žmones. Šioje vietoje visada sutiksite stilingą sostinės jaunimą, močiutes, pardavinėjančias gėles ar uogas. Jei ne prie „Vaikų pasaulio“, tai prie šalia esančio prekybos centro „Flagman“, kuris yra labiau žinomas ne vilniečiams ir taip pat tapęs tradicine susitikimų vieta.

O kur paprastai Vilniuje susitinkate Jūs? Žemėlapyje pažymėkite savo mėgiamiausią susitikimų vietą ir rugsėjo 26 dieną, 17 val., ateikite į „Gardėsio“ meksikietiškomis duonelėmis HOLA! pagardintą susitikimą, daugiausiai žymėjimų sulaukusiame taške. Tikslios susitikimo vietos ieškokite www.15min.lt ar www.facebook.com/duonosvalgytojai  

Kaunas – prie fontano Laisvės alėjoje

„Prie bokšto“ – strategiškai patogi vieta vilniečių susitikimams

Ypatinga vieta Klaipėdoje – Teatro aikštė

Mažvydo alėja Klaipėdoje – meniškos dvasios įsikūnijimas

Nuostabi vieta Kaune – soboras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius