Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2009 05 28

Skaitytojo informacija: prekyba automobiliais iš apmirusių turgaviečių perkeliama prie parduotuvių?

Vis daugiau automobilių su užrašais, skelbiančiais, kad jie yra parduodami, pastebima prie prekybos centrų. Naujienų portalo 15min.lt skaitytojas užfiskavo bent kelis parduodamus automobilius – prie „Maximos“ parduodamas BMW, prie „Iki“ – mersedesas.
Šis 1989 metų laidos MB 260 buvo parduodamas prie „Iki“ netoli Ukmergės gatvės. Tolumoje matyti ir parduodamas golfas.
Šis 1989 metų laidos MB 260 buvo parduodamas prie „Iki“, netoli Ukmergės gatvės. Tolumoje matyti ir parduodamas golfas. / Jono B./15min.lt skaitytojo nuotr.
Temos: 2 Prekyba BMW

Naujienų portalo skaitytojas Jonas B. užfiksavo keletą Vilniuje, Ukmergės gatvėje, prie prekybos centrų, parduodamų automobilių ir dalijasi savo pastebėjimais.

„Galbūt čia ne naujiena – gatvėje ir anksčiau teko matyti mašinų su skelbimais, kad jos parduodamos. Tačiau dabar siečiau tokią prekybą su ekonomine krize“, – redakcijai rašo Jonas.

Vilnietis teigia girdėjęs, kad automobilių turgavietėse „eismas“ apmiręs, o užsakyti mokamą skelbimą kai kam šiais laikais gali būti brangu. „Todėl nieko nuostabaus, kad žmonės stengiasi išnaudoti visus būdus, kaip parduoti mašinas“, – rašo skaitytojas.

Vilniečio požiūriu, jo nuotraukose užfiksuoti automobiliai nėra įprastos miesto transporto priemonės, skirtos važinėti kasdien.

Jono B./15min.lt skaitytojo nuotr./Prie Ukmergės gatvės „Maximos“ – 1995 metais pagamintas BMW 728.
Prie Ukmergės gatvės „Maximos“ – 1995 metais pagamintas BMW 728.

„Panašu, kad tokius limuzinus kažkas nusipirko pramogai ar prabangai, o pablogėjus gyvenimui nebeišgali išlaikyti“, – svarsto Jonas.

15min.lt skaitytojas mano, kad vairuotojai logiškai pasirinko vietą, kur pardavinėti mašinas – prie populiarių prekybos centrų nuolat daug žmonių. Bet ar prekybos centrų šeimininkai būtų labai patenkinti, jei klientams skirtos vietos būtų užgriozdintos parduodamais automobiliais?

Naujienų portalo redakcija dėkoja Jonui už atsiųstas nuotraukas ir komentarus!

Beje, parduodamo mersedeso nuotraukos antrajame plane galima įžiūrėti ir patobulintą automobilį VW Golf, kuris, sprendžiant iš užrašo ir telefono numerio ant galinio stiklo, taip pat yra parduodamas.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius