Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 01

Ypač slapto renginio metu patvirtinta „Ferrari 599 Roadster“ gamyba

Kalifornijoje vykusio renginio metu išskirtinei publikai „Ferrari“ pristatė „599 Roadster“. Ši sportinio automobilio versija be stogo bus parduota lygiai vienam šimtui ypač svarbių „Ferrari“ klientų.
„Ferrari 599 GTO“
„Ferrari 599 GTO“ / Gamintojo nuotr.
Temos: 2 Gamyba Ferrari

Į renginį sukviesti svečiai turėjo pasirašyti visiško konfidencialumo sutartį, o jų mobilieji telefonai ir fotoaparatai buvo surinkti. Kad ir kaip „Ferrari“ stengėsi šią naujieną nuslėpti, informaciją internete paplito vos penkios minutės po renginio.

Taigi, kuom ypatingas šis „599 Roadster“? Visų pirma – tai bus rečiausias 599 automobilis. Kaip minėjome, jų bus pagaminta tik 100 vienetų.

Automobilis sukurtas „599 GTO“ pagrindu. Jame naudojamas toks pats dvylikos cilindrų šešių litrų 612 Ag variklis. Pakaba ir elektronika šiame kabriolete suderinta lygiai taip kaip „GTO“ modelyje.

Vienas iš renginio dalyvių pasakoja, kad medžiaginis automobilio stogas yra ne daugiau nei medžiagos gabalas – šis automobilis turi būti vairuojamas plaukus plaikstant vėjui.

Gaila, tačiau nei automobilio nuotraukos, nei jo kainos dar neturime. Tikimės, kad Paryžiaus automobilių parodoje „Ferrari“ nebus tokie paslaptingi ir atskleis daugiau informacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius