Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išvykusi į Tailandą Natalija Zvonkė nutarė į Lietuvą nebegrįžti

Daugiau kaip prieš savaitę į Tailandą ilsėtis išvykusi populiarioji Natalija Zvonkė elektroniniu paštu žurnalistams atsiuntė žinutę, jog balandį, kaip planavo, į Lietuvą negrįš. Ji prasitarė apskritai nežinanti, ar dar nori parskristi į tėvynę.
Filmavimo akimirka
Filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Čia labai gražu, geras klimatas, puikus maistas... Ko benorėti. Iš koncertų su „Yva“ užsidirbome pakankamai pinigų, kad galėčiau leisti sau pasiilsėti. Gal ir ilgai. Juolab ir vaikeliui gerai“, – rašo dainininkė.

Kaip ilgai užtruks N.Zvonkės kelionė, nesiryžta prognozuoti ir ji pati. Likimo ar malonaus atsitiktinumo dėka, gulint viename paplūdimių lietuviškoji garsenybė susipažino su vienos privačios medicinos klinikos vadove. Tad N.Zvonkė neatmetė galimybės, jog pasitarusi su mylimuoju Danieliumi Bunkumi, vaikelį gimdys svečioje šalyje.

Gimdyti vaikus reikia kitoje šalyje, kur yra normalūs įstatymai.Anksčiau pirmagimio besilaukianti N.Zvonkė Klubas.lt yra sakiusi, kad yra linkusi tausoti savo nervus ir sveikatą, o ne „ardytis dėl „Sodros“ motinystės pašalpos“. Tada dainininkė pasakojo, jog iš pramogų verslo moterų girdėjusi nemažai neigiamų atsiliepimų apie „Sodrą“. Tąsyk Natalija nevengė ir aštresnių žodžių. „Jei Lietuvos įstatymai durni – ką daryti? Gimdyti vaikus reikia kitoje šalyje, kur yra normalūs įstatymai“, – Klubas.lt sakė atlikėja. Akivaizdu, kad dabar dar kartą pergalvojusi savo žodžius ji nutarė pasinaudoti pačios patarimu.

Belieka palinkėti, kad savo atžalai N.Zvonkė duotų ne tailandietišką Kamnanu ar Rajini vardą, o pavadintų lietuvišku vardu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius