Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno merui teks verstis be patarėjų

Kritikos strėlės, lėkusios į Kauno miesto merą Andrių Kupčinską dėl įdarbinto ketvirtojo patarėjo, pasiekė tikslą. Miesto vadovas nusprendė atsisakyti jo paslaugų.
Andrius Kupčinskas
Andrius Kupčinskas / E.Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

15min.lt rašė, kad A.Kupčinsko sprendimas patarėju ūkio reikalams įdarbinti 41-erių Aurimą Jaunarijų Ramošką papiktino opoziciją. Politikų nuomone, sunkmečiu miesto merui derėtų taupyti, o ne turėti keturis asmeninius patarėjus. Be A.J.Ramoškos merui patarinėja dar trys žmonės – Edita Gudišauskienė (socialiniais klausimais), Valdemaras Taraškevičius (įstaigų valdymo ir energetikos klausimais) ir Dainoras Lukas (rūpinasi viešaisiais ryšiais).

Iki šiol teigęs, kad visi patarėjai jam gyvybiškai būtini, Kauno meras netikėtai pakeitė savo nuomonę. Kaip pranešama savivaldybės išplatintame pranešime, nuo birželio 1-osios A.Kupčinskas atsisakys visų keturių patarėjų paslaugų. Mero teigimu, tokį sprendimą jis priėmė atsižvelgęs į visuomenės požiūrį ir kolegų politikų priekaištus.

„Sunkmetis diktuoja savo sąlygas. Patarėjai nesėdėjo be darbo – padėjo spręsti miestui aktualias problemas. Tačiau nuo šiol teks verstis be profesionalų pagalbos“, – sakė A.Kupčinskas.

Paklaustas, gal dabar sutiks priimti viešai pateiktą Kauno miesto savivaldybės tarybos nario Gintauto Labanausko pasiūlymą – dirbti patarėju visuomeniniais pagrindais, miesto vadovas užtikrino, kad šis pasiūlymas nėra svarstomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius