Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas: Boltas | Bolt

Filmo „Boltas“ santrauka ir reklaminiai filmukai.
Filmas: Boltas
Filmas: Boltas

Premjera: 2008 m. lapkričio 21 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. vasario 27 d.
Trukmė: 1:36
Žanras: animacija, komedija, šeimai, fantastinis
Režisierius: Chrisas Williamsas („Glago svečias“), Byronas Howardas.
Garsino: Johnas Travolta („Laukiniai šernai“, „Būk kietas“, „Vienišos širdys“, „Plona raudona linija“, „Pagrindinės spalvos“, „Lūžusi strėlė“, „Operacija ‚Kardžuvė‘“, „Maiklas“, „Fenomenas“, „Dviveidis“, „Meilės daina Bobiui Longui“, „Bulvarinis skaitalas“), Miley Cyrus („Mano gyvenimo žuvis“, „Mokyklos miuziklas 2“, TV serialas „Hana Montana“), Malcolmas McDowellas („Pasmerktųjų diena“, „Helovynas“, „Hidalgas“, „Aš – šnipas“, „Kompanija“, „Prisukamas apelsinas“, TV serialai „Įstatymas ir tvarka“, „Supermenas“, „Vienuolis“), Diedrichas Baderis („Kiečiausi Spartos vyrai“, „Vyriškas ping-pongas“, „Mis slaptoji agentė 2“, „Ledynmetis“, „Ant bangos“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Heraklis“), Seanas Donnellanas („Karalystė“, „Lukas skruzdėliukas“, TV serialai „Vienuolis“, „Žmogus-šikšnosparnis“), Susie Essman („Mylėk ir tikėk“, „Apgultis“, „Vulkanas“, „Krokodilas Dandis 2“, TV serialas „Įstatymas ir tvarka“), Markas Waltonas („Misija: Karvės“, „Viščiukas Cypsius“).
Lietuviškai garsino: Severija Janušauskaitė, Tauras Cizas, Donatas Šimukauskas
Santrauka:
Boltas yra šuo, vaidinantis populiariame televizijos seriale apie keturkojį, turintį neįtikėtinų galių. Svarbiausia, kad jis tiki esąs superherojus. Nutraukus filmuojamą sceną, kurioje jo šeimininkę pagrobia žaliaakis žmogus, šuo nesustoja vaidinti ir toliau mano, kad šeimininkė pagrobta. Trokšdamas ją išgelbėti  Boltas netyčia atsiranda Niujorke, kur susipažįsta su gatvės kate Mitens ir nuo televizoriaus priklausomu žiurkėnu Rino. Jų dėka jis supranta esąs paprastas šuo ir ryžtasi pavojų kupinai kelionei norėdamas grįžti pas šeimininkę ir į savo laidą.
Reklaminiai filmukai:

VIDEO: BOLT TV Spot


Animacinis filmukas apie šunį Boltą, save laikantį superherojumi, nors yra tik TV žvaigždė populiariame televizijos seriale. Pagrindinis herojus per neapdairumą atsiduria kitoje Amerikos pusėje, kur susiranda draugų ir išsiaiškina neturintis ypatingų galių. Filmas apie gilų įsitikinimą ir apie tikrus draugus, kurie grąžina iš fantazijų. Daug juokingų scenų ir veiksmo. Patartina pažiūrėti visai šeimai.
Platintojas:   „Forum Cinemas"
Oficialus filmo puslapis: http://disney.go.com/disneypictures/bolt/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius