Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmas: Kelionė į Mėnulį | Fly Me to the Moon

Filmo „Kelionė į Mėnulį“ reklaminis filmukas.
Kelionė į Mėnulį
Kelionė į Mėnulį
Temos: 1 Mėnulis

Premjera: 2008 m. sausio 30 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. sausio 23 d.
Trukmė: 1:24
Žanras: Animacija, nuotykiai, šeimai
Režisierius: Benas Stassenas
Garsino: Robertas Patrickas („Terminatorius 2: Teismo diena“, „Kietas riešutėlis 2“, „Veino pasaulis“, „Ugnis danguje“, „Dvigubas drakonas“, „Kūno kalba“, „Policininkų žemė“, „Fakultetas“, „Ties jausmų riba“), Christopheris Lloydas („Atgal į ateitį“, „Atgal į ateitį II“, „Atgal į ateitį III“, „Skrydis virš gegutės lizdo“, „Laiškanešys visuomet skambina du kartus“, „Adamsų šeimynėlė“, „Kas apkaltino triušį Ridžerį?“, TV serialai „Baltieji rūmai: Valdžios troškulys“), Timas Curry („Čarlio angelai“, „Niekšo žmona“, „Pats baisiausias filmas 2“, „Ritualas“, „Kongas“, „Sparnuotasis desantas“, „Pramuštgalviai“), Kelly Ripa („Marvino kambarys“, TV serialai „Parkeriai“, „Visi mano vaikai“, „Edas“), Trevoras Gagnonas („Mano gyvenimo žuvis“, „Pietų gražuolės“, TV serialai „Nusivylusios namų šeimininkės“, „Laimingų monstrų grupė“), Nicollette Sheridan („Prarastas lobis“, „Nindzė iš Beverli Hilso“, „Slaptasis agentas“, TV serialai „Vilas ir Greisė“, „Rojus“, „Popierinės lėlės“), Edas Begley, Jr. („Mari Huanos ekspresas“, „Vabalas“, „Ilga naktis“, „Vyriausiasis sūnus“, TV serialai „CSI kriminalistai“, „Baltieji rūmai: Valdžios troškulys“, „Šešios pėdos po žeme“, „Septintas dangus“),

1969 m. trys astronautai išdryso nukeliauti ten, kur joks žmogus nėra buvęs. Dabar, „nWave Pictures“ sukūrė animacinį filmą, kuris nukels į šį istorinį momentą. Prodiusuojant ir kuriant stulbinamą vaizdą pasirūpinta, kad žiurovai įsijaustu į veiksmą, į pačią istoriją. Kino teatras žada peržengti visas ribas su 3D filmu.

„Kelionė į Mėnulį“ jungia „Apollo 11“ misiją su 3 vienodo amžiaus muses, kurios patiria įspūdingą kosmoso kelionę.

Reklaminis filmukas:

VIDEO: Fly Me To The Moon, movie (video) trailer and review

Animacinis filmas apie tris muses, kurių svajonė – nukeliauti į Mėnulį. Ir joms tai pavyko. Pirmą kartą žmonijai ketinant iškristi į Mėnulį prie jų prisidėjo ir musės. Amstrongui žengiant pirmuosius žingsnius Mėnulyje, su juo buvo ir tos pačios trys musės. Filmas apie neribotas galimybes, kai išsipildo visi norai.

Mūsų šalies kino teatruose „Kelionė į Mėnulį“ bus dubliuota lietuviškai ir žiūrima su specialiais 3D akiniais. Pasiruoškite 3D pojūčiams!

Premjera:   2009.01.23   Filmo trukmė:   1:24   Platintojas:   UAB „Forum Cinemas"


Oficialus filmo puslapis: http://www.flymetothemoonthemovie.com/

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius