Filmas: Transformeriai: nugalėtųjų kerštas | Transformers: Revenge of the Fallen

Filmo „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“ santrauka, nuotraukos ir reklaminiai filmukai.
Reklaminis plakatas
Reklaminis plakatas / transformersmovie.com nuotr.

Premjera: 2009 m. birželio 19 d.
Premjera Lietuvoje: 2009 m. birželio 26 d.
Trukmė: 2:27
Žanras: veiksmas, nuotykiai, mokslinis
Režisierius: Michaelas Bay
Vaidina: Shia LaBeouf, Megan Fox, Hugo Weavingas, Johnas Turturro, Tyrese Gibsonas, America Olivo, Joshas Duhamelis, Kevinas Dunnas, Samantha Smith, Julie White ir kt.

Santrauka:
Praėjo jau dveji metai, kai Semas ir autobotai išgelbėjo žmoniją nuo deseptikonų invazijos. Dabar Semas ruošiasi didžiausiam gyvenimo iššūkiui – išvažiuoti iš namų į koledžą. Nors ir kovoja su robotais, jis vis tiek yra paprastas paauglys, su jauduliu žiūrintis, kaip tampa saugusiuoju, nes pirmą kartą gyvenime palieka tėvų namus ir ištikimą merginą Mikaelą gimtajame mieste. Žinoma, jam tenka tai paaiškinti savo robotui sargybiniui Bumblebee.

Autobotai labai gerai žino, ką reiškia palikti namus. Sunaikinus Alsparką jų gimtoji planeta Kibertronas liko nebegyvenama, todėl autobotai stengiasi gyventi Žemėje bendradarbiaudami su kariškiais kaip dalis slaptos komandos pavadinimu „Lizdas“. Dirbdamas petys į petį su žmonėmis, majoru Lenoksu ir seržantu Epsu, „Lizdas“ seka ir medžioja tai, kas liko iš deseptikonų.

Nacionalinio saugumo patarėjo Teodoro Galovėjaus manymu, transformeriai turėtų palikti Žemę, jis bando įtikinti valdžią, kad jie kelia pavojų žmonijos rasei. Optimus Prime, autobotų lyderis, sutinka palikti Žemę, jei to trokšta valdžia, bet perspėja, kad jiems išvykus Žemė liks be gynybos.

Tuo tarpu koledže Semas su kambario draugu Leo ir drauge Alise stengiasi priprasti prie studentiško gyvenimo, bet apsireiškia blykčiojanti vizija. Greitai deseptikonai išsiaiškina tai, ko nežino Semas: kad jo galvoje yra raktas, gali lemti gėrio ir blogio dvikovos baigtį.

Normaliam gyvenimui teks palaukti. Padedami autobatų, „Lizdo" kariai ir ištikimieji sąjungininkai (Simonsas, Semas ir Mikaela) turės atskleisti paslaptingą transformerių atsiradimo Žemėje istoriją ir išsiaiškinti, ką reikia paaukoti, kad pavyktų išgelbėti Žemę nuo seno pavojaus, kuris grįžo atkeršyti.

Reklaminiai filmukai:

VIDEO: Transformers 2 Revenge Of The Fallen 2009 [ OFFICIAL TRAILER]

VIDEO: Transformers: Revenge Of The Fallen 2 NEW T.V SPOTS!

Turbūt laukiamiausias vasaros filmas „Transformeriai: nugalėtųjų kerštas“ tęsia pirmosios dalies istoriją. Šioje dalyje deseptikonai užpuls Žemę ir persekios Semą, nes jis sužinos vertingos informacijos apie transformerius.

Žiūrovų laukia ne tik fantastikos, bet ir romatikos, humoro dozė. Žinoma, įspūdį turėtų padaryti daug sulėtintų specialiųjų efektų ir kovų vaizdai, bet viso to teks palaukti, nes įdomiausios scenos pateikiamos tik įpusėjus filmui.

M.Bay pasistengė surinkti tą pačią filmavimo trupę – nuo aktorių iki operatorių – ir ne veltui, nes ši istorijos dalis gali net pranokti pirmąją.

Oficialus filmo puslapis: http://www.transformersmovie.com/
Platintojas: UAB „Forum Cinemas“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius