Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausias darbas pasaulyje

Viena Australijos valstija siūlo vienam laimingajam svajonių darbą – uždirbti pusę metų dykaduoniaujant nuostabioje tropinėje saloje, rašo AFP.
Paplūdimys Australijoje
Paplūdimys Australijoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Už darbą laimingasis gaus 150 tūkst. Australijos dolerių (apie 105 tūkst. JAV dolerių) atlyginimą ir nemokamą skrydį iš savo valstybės į egzotišką Hamiltono salą Didžiajame barjeriniame rife, Kvinslendo valstijoje.

Konkursą paskelbė valstijos Vyriausybė.

Savo ruožtu nugalėtojas turės kasdien vaikštinėti smėlėtais paplūdimiais ir atlikti keletą užduotėlių.  Pirmiausia pasauliui savo internetiniame dienoraštyje jis turės pasakoti, kas vyksta saloje, publikuoti vietoje darytas nuotraukas, filmuotą medžiagą.

Laimingasis taip pat nemokamai gyvens trijų miegamųjų paplūdimio name su baseinu ir golfo aikštele.

Pagrindiniai reikalavimai – mokėti plaukti, būti komunikabiliam ir gerai kalbėti angliškai, nes būsimam darbuotojui kartais teks bendrauti su žiniasklaida. ir svarbiausia: jam paprasčiausiai reikės gyventi salos ritmu ir mėgautis saule bei jūra.

Pasak pareigūnų, tokiu būdu valstija mėgina privilioti daugiau turistų,  ypač dabar, kai pasaulyje prasidėjo finansų krizė.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius