Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madingiausia puota (nuotraukos)

Kasmetinė labdaros puota, vykstanti Niujorke esančiame Metropoliteno meno muziejaus vadinamame Kostiumų institute, – vienas didžiausių įvykių mados pasaulyje. Šiųmetis renginys net krizės akivaizdoje spindėjo ir viliojo didžiausia prabanga – į vieną vietą rinkosi viso pasaulio garsiausieji.
Madonna
Madonnos apdarą komentatoriai pavadino mokslinės fantastikos ir vesterno elementų turinčia barmenės suknele. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Mada Muziejus

Į pokylį suėjo garsiausios Holivudo, mados, kino, muzikos ir televizijos pasaulio moterys, dažna lydima vyro ar drabužių dizainerio. Bulvarinė spauda ypač džiūgavo, kad pirmadienio vakarą vykusiame renginyje dalyvavo net trys nuolatinės geltonosios spaudos puslapių herojės – Kate Moss, Madonna ir Victoria Beckham.

35-erių supermodelis K.Moss į renginį atvyko pasipuošusi trumpa blizgia auksine suknele, o plaukus slėpė po derančios medžiagos turbanu. Modelį raudonuoju kilimo lydėjo vienas garsiausių Amerikos dizainerių Marcas Jacobsas.

Garsenybių puotos metu buvo pristatyta muziejaus pavasario paroda, pavadinta „Modelis kaip mūza“. Dailymail.co.uk teigimu, K.Moss savo apdaru stengėsi panešėti į graikų deivę, vilkinčią togą.

Mados kritikos strėlių sulaukė Madonna, Rihanna ir dizainerė Stella McCartney, pavadintos prasčiausiai apsirengusiomis vakaro viešniomis.

Madonnos apdarą komentatoriai pavadino mokslinės fantastikos ir vesterno elementų turinčia barmenės suknele, o plaukų papuošalą – uglamžytu kaspinu.

Savo apsilankymu vakarėlį pagerbė ir stileiva V.Beckham, pasipuošusi Louis Vuitton mados namų trumpa suknele su įspūdingu šleifu bei neįprastais aukštakulniais su bumbulais prie kulno.

Į pobūvį atvyko ir meiliai susikabinę Justinas Timberlake'as su savo mergina Jessica Biel, kuri vilkėjo įspūdingą „Versace“ raudoną suknelę, bei ilgą elegantišką juodą suknelę pasirinkusi Eva Longoria su vyru Tony Parkeriu. Metropoliteno muziejuje pasirodė ir jaunavedžiai Gisele Bundchen su Tomu Brady, aktorius Bruce‘as Willisas su žmona ir, žinoma, garsioji amerikietiškojo „Vogue“ žurnalo redaktorė Anna Wintour. Įspūdinga tamsiai mėlyna suknele susirinkusiuosius žavėjo nėščia Heidi Klum. Puotoje taip pat dalyvavo aktorė Anne Hathaway, supermodelis Claudia Schiffer, aktorė Kate Hudson, supermodelis Agyness Deyn, dizainerė Donatella Versace, dainininkė Katy Perry bei gausybė kitų garsenybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius