Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

72 metų močiutė: „Aš myliu savo anūką ir mes turėsime kūdikį!“

JAV Indianos valstijoje gyvenanti 72 metų Pearl Carter tiesiog švyti iš džiaugsmo: ji turi išvaizdų mylimąjį, mėgaujasi aktyviu seksualiniu gyvenimu ir vėl ruošiasi tapti motina. Dar labiau šokiruoja tai, kad jos naujasis vaikinas yra kuo tikriausias biologinis anūkas, 26 metų Philas Bailey.
Atvirukas
Atvirukas / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Močiutė Kūdikis

Tiesa, pagyvenusi moteris gimdyti pati neketina – P.Carter ir jos anūkas už 54 tūkst. dolerių (140 tūkst. Lt) nusamdė surogatinę motiną, kuri padės išsipildyti jųdviejų svajonei, rašo žurnalas „New Idea“. Kaip atrodo neįprasta pora, galite pažiūrėti čia.

Vis dėlto pora dėl savo kontroversiškų planų kurti šeimą atsiprašinėti neketina. „Man neįdomi kitų žmonių nuomonė. Aš myliu Philą ir jis mane myli. Jau greit laikysiu sūnų ar dukrą ant rankų, o Philas bus puikus tėvas“, – sako Pearl.

Philas jai pritaria: „Aš myliu Pearl visa širdimi. Mane visuomet labiau traukė vyresnės moterys ir aš manau, kad Pearl yra nuostabi. Dabar būsiu tėvas ir su nekantrumu to laukiu.“

Čia pat jis pripažįsta, kad dažnai tenka nuryti ir karčią piliulę. „Taip, iš mūsų dažnai juokiasi ir tyčiojasi, kai mes būname kartu mieste ir viešai bučiuojamės, tačiau mums tai nerūpi. Juk negali pasirinkti, ką pamilsi“, – teigia Philas.

Dukros neaugino

Philas yra Pearl dukros Lynette Bailey sūnus. Pearl mergaitės susilaukė būdama 18 metų. Tačiau jos katalikai tėvai pareikalavo, kad ši dukros atsisakytų. Jie patys rado šeimą, kuri vos gimusią Lynette priėmė ir augino.

Gyvenimas su Philu kaip gyvenimo partneriu nuostabus. Jis gamina maistą, tvarko kambarius, ir mes mylimės tris kartus per savaitę. Mes negalime atitraukti rankų vienas nuo kito, – teigia Pearl.Po kurio laiko Pearl ištekėjo, tačiau daugiau vaikų nesusilaukė. Moteris bandė ieškoti savo paliktos dukros, tačiau nesėkmingai, ir prieš 15 metų paieškas nutraukė.

Lynette 1983 metais pati pagimdė sūnų ir pavadino jį Philu. Ji užaugino vaiką viena. „Kai man buvo 18 metų, mama pasakė man, kad ji buvo įvaikinta. Taip pat tada ji pranešė, kad serga smegenų vežiu. Buvau priblokštas“, – sakė Philas.

Jis slaugė savo motiną paskutinius 6 mėnesius prieš mirtį. Tuomet jis nusprendė susirasti savo močiutę. Po trijų metų jis gavo močiutės adresą ir parašė jai laišką.

„Buvau apstulbusi. Labai apsidžiaugiau, kad galėsiu susitikti su savo anūku. Iškart jam atrašiau ir pridėjau savo telefono numerį“, – teigė Pearl.

Pirmasis Philo ir Pearl telefono pokalbis truko tris valandas. Philas papasakojo močiutei apie Lynette ligą ir mirtį, Pearl – apie tai, kaip jai teko atiduoti dukrą įvaikinimui. Vėliau jie susirašė el. paštu.

„Kai jis el. paštu atsiuntė man savo nuotrauką, pagalvojau – koks išvaizdus ir seksualus vyras... Tuomet įsižnybiau sau – juk jis mano anūkas!“, – prisiminė Pearl.

Sumišusi Pearl pasikalbėjo su viena drauge, kuri papasakojo jai skaičiusi apie genetinį lytinį potraukį – lytinį potraukį tarp artimų giminaičių. „Tuomet supratau savo jausmus“, – teigė Pearl.

Pirmasis susitikimas

Pirmą kartą Philas ir Pearl susitiko 2006 metais. „Pirmą kartą jį pamačiusi supratau, kad mūsų niekada nesies įprasti močiutės-anūko santykiai. Pirmą kartą po daugybės metų pasijutau seksualiai gyvybinga“, – kalbėjo Pearl.

Philas teigia tą pat jautęs močiutės atžvilgiu. „Norėjau ją bučiuoti ten ir tada. Mano jausmai veržėsi per kraštus“, – sakė Philas.

Pirmąją savaitę jiedu praleido kartu apsipirkinėdami, žaisdami boulingą, vakarieniaudami mieste. Antrąją savaitę, po jaukaus vakaro su vyno taurėmis, Pearl nusprendė, kad daugiau nebegali slėpti savo jausmų. „Pakviečiau Philą į miegamąjį, pasodinau ant lovos ir pradėjau jį bučiuoti. Nujaučiau, kad galiu būti nesuprasta, tačiau pajutau, kad jis taip pat mane bučiuoja“, – prisiminė Pearl.

„Jaučiausi pakylėtas ir susijaudinęs. Galėjau būti su Pearl miegamajame, ir jaučiausi normaliai, nes ji manęs neaugino ir aš jos niekada anksčiau nebuvau matęs“, – teigė Philas. 

Tą naktį anūkas ir močiutė tapo meilužiais.

Statybininkas Philas sutiko gyventi pas močiutę ir susirado darbą vietinėje statybų įmonėje.

„Gyvenimas su Philu kaip gyvenimo partneriu nuostabus. Jis gamina maistą, tvarko kambarius, ir mes mylimės tris kartus per savaitę. Mes negalime atitraukti rankų vienas nuo kito“, – teigia Pearl.

Tačiau prieš 12 mėnesių Philas močiutei prisipažino norintis turėti vaiką. Pearl atsakė jam taip pat norinti susilaukti vaiko, tačiau negalinti dėl amžiaus. Ryžtingoji pora nusprendė panaudoti Pearl santaupas ir nusamdyti surogatinę motiną, kuri išnešiotų Philo kūdikį. Jie įdėjo skelbimą, kuriame teigė ieškantys „plačių pažiūrų“ moters, galinčios išnešioti kūdikį. Į skelbimą atsiliepė 30 metų Rocanne Campbell.

„Iš pradžių buvau šokiruota. Tačiau po kelių susitikimų supratau, kad jie – puiki pora, pamačiau, kaip jie vienas kitą myli. Esu tikra, kad kūdikis taip pat bus labai mylimas“, – sakė R.Campbell.

Pora su surogatine motina susitinka kas mėnesį. „Nekantriai laukiu – pagaliau galėsiu būti mama ir man nereikės kūdikio niekam atiduoti. Philas bus puikus tėtis, – teigia Pearl. – Niekada per milijoną metų nebūčiau pagalvojusi, kad 72-iejų „lauksiuosi“ ir būsiu įsimylėjusi anūką. Neketinu nieko atsiprašinėti – tikiu, kad Dievas man suteikė antrą šansą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius