Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

8 keisčiausios vestuvių ceremonijos pasaulyje

Nuo ceremonijos narve su rykliais iki vestuvių, surengtų ligoninės lavoninėje, – tinklalapyje oddee.com pateiktas 8 pačių keisčiausių vestuvių ceremonijų sąrašas.
Vestuviniai žiedai
Vestuviniai žiedai / Photos.com nuotr.

Įsimylėjėlių pora prieš 250 svečių nusprendė susituokti nevilkėdami jokių drabužių

Ellie Barton ir Philas Hendicottas nusprendė vietoj vestuvinių drabužių į ceremoniją ateiti taip, kaip gimė – nuogi. Ekshibicionistų pora prieš 250 svečių apsikeitė vestuviniais įžadais ant pirštų mūvėdami tik vestuvinius žiedus. Jaunoji dar buvo pasipuošusi nuometu, o jos būsimasis vyras – juoda aukšta skrybėle. Vestuvių ceremonija įvyko ryte, ji buvo transliuojama per radiją šimtams tūkstančių australų.

Pora, kuri susituokė ant batuto

Jeroenas ir Sandra Kippersai iš Belgijos buvo pakelti į beveik 50 metrų aukštį, ir jų vestuvių ceremonija įvyko ant batuto platformos. Ir, žinoma, vienas kitam pasakę savo įžadus, jie pradėjo ant jo šokinėti. Po šios ceremonijos tokią vestuvinę paslaugą teikianti kompanija „Marriage In The Sky“ (liet. vedybos danguje) nepaprastai išpopuliarėjo. Šios neįprastos ceremonijos kaina siekia maždaug 100 tūkst. litų.

Siekdama pasiekti pasaulio rekordą, jaunoji užsidėjo 200 m ilgio nuometą

Xie Qiyun iš Kinijos prie savo vestuvinės suknelės pridėjo nepaprastą akcentą – 200 m ilgio nuometą, svėrusį beveik kilogramą.

Jaunikis, norėdamas nustebinti savo būsimą žmoną, vestuves papuošė 99 999 rožėmis

Jaunikis Xiao Wangas išleido savo metų atlyginimą pirkdamas tiek rožių savo nuotakai. Xiao Liu vestuvės vyko centrinėje Kinijoje, kur skaičius 999 laikomas sėkmės ženklu. Porai prireikė net 30 automobilių, kad pervežtų šias gėles. „Aš visada žinojau, kad Liu dievina šias rožes, todėl net neabejojau, kokias gėles rinktis. Man nesvarbu kaina, viskas atsipirko vien pamačius jos veidą, kai ji išvydo šitiek gėlių“, – pasakojo jaunikis.

Moteris ištekėjo už savo mirusio vyro ligoninės lavoninėje

Viena moteris nusprendė ištekėti už savo nužudyto sužadėtinio, kol jis dar gulėjo ligoninės lavoninėje. Dviejų vaikų tėvas Kevinas Lavelle'as geležiniu strypu buvo mirtinai sumuštas, kol dirbo toli nuo namų, kad galėtų sumokėti už vestuves su sužadėtine Michelle Thomas. Bet netgi mirtis neišskyrė dviejų mylimųjų. Nepaisydama didelio emocinio skausmo, Michelle ligoninėje surengė vestuvių ceremoniją, kurioje dalyvavo visi jų artimieji ir du jų vaikai.

Pora susituokė narve su rykliais

April Pignataro ir Michaelas Curry susituokė 2010 metų birželį. Jaunoji vestuvių ceremonijos metu vilkėjo baltą, o jaunikis – juodą naro kostiumą, kai didžiuliame narve jie buvo panardinti į jūrą, pilną ryklių.

Rusų pora susituokė, kol važinėjo dviračiais

Dviračių mylėtojų pora susituokė labai neįprastu, tačiau išties sveiku būdu – važiuodami dviračiais per visą miestą, lydimi, žinoma, ant dviračių sėdinčių vestuvių svečių.

Nuotaka, kuri į savo vestuves pasikvietė 110 pamergių

Ar žinojote, kad yra vestuvėse dalyvaujančių pamergių skaičiaus pasaulio rekordas? Viena nuotaka Ohajo valstijoje (JAV) į savo vestuves pasikvietė 110 pamergių. Jill Stapleton, kuriai priklauso šokių mokykla, paprašė visų savo mokinių tapti jos pamergėmis. Ankstesnis pasaulio rekordas buvo 90 pamergių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius