Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jachta „Ambersail“ vaikų piešinius iš Lietuvos išplukdė į Barbadosą

Legendinė jachta „Ambersail“ gruodžio 1 d. pradėjo kelionę iš Tenerifės į Barbadosą. Kelionės tikslas – nuplukdyti vaikų iš Lietuvos piešinius bei linkėjimus bendraamžiams į Ameriką. Piešinių autoriai – paramos fondo „Lyoness Child & Family Foundation“ remiami vaikai.
Piešiniai per Atlantą
Piešiniai per Atlantą

Pirkimo bendruomenę jungianti tarptautinė kompanija „Lyoness Lietuva“ lapkričio mėnesį organizavo vaikų piešinių konkursą „Ką iš Lietuvos norėtum padovanoti Amerikos vaikams?“. Jame dalyvavo „Lyoness Child & Family Foundation“ remiami vaikai, lankantys „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrą „Duok ranką“ bei vaikai iš Radviliškio ir Fabijoniškių socialinės atskirties šeimų. Mažųjų darbai „Ambersail“ jachta išplukdyti per Atlanto vandenyną ir bus padovanoti Amerikos vaikams.

„Lyoness Lietuva“ vadovas Paulius Kibiša sako, kad piešinių konkursas šiems vaikams organizuotas siekiant parodyti, kad jie yra svarbūs, nepamiršti ir talentingi.

„Konkurse nugalėjusių lietuvių piešiniai pirmą kartą pasieks Ameriką, bus perduoti Hondure, JAV ir Brazilijoje gyvenantiems ir „Lyoness Child & Family Foundation“ remiamiems vaikams, o tai piešinių autoriams yra didelis įvertinimas. Jie savo darbuose fiksavo tai, kas jiems svarbiausia, siekė nusiųsti žinią iš Lietuvos, kokia tai graži ir unikali šalis. Lietuvos vaikams įsipareigojame parvežti ne tik padėką ir gražius žodžius, bet ir Amerikos vaikų piešinius“, – kelionės tikslus pristato P. Kibiša.

„Lyoness“ padalinio Lietuvoje vadovas pats plauks legendine jachta „Ambersail“ ir įveiks 2.800 jūrmylių (apie 5.186 km) maršrutu Tenerifė–Barbadosas.

„Šia kelione taip pat siekiame paskatinti spartesnę tinklo plėtrą Europoje ir Amerikoje, stiprinti santykius tarp kontinentų ir didinti prekės ženklo „Lyoness“ žinomumą“, – sako P. Kibiša. 

Planuojama, kad „Ambersail“ jachta kelionės tikslą pasieks gruodžio 18 dieną. 
Piešiniai per Atlantą
Piešiniai per Atlantą
Piešiniai per Atlantą
Piešiniai per Atlantą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius